ŽENE IZ VRNJAČKE BANJE I OKOLINE DOBILE PODRŠKU: Ogromno interesovanje za projekat "Osnažena žena-jača porodica"!
Ovako je bilo u Vrnjačkoj Banji, Foto: 321 Srbija

Privredna komora Srbije, 3,2,1- Srbija i Humana srca

ŽENE IZ VRNJAČKE BANJE I OKOLINE DOBILE PODRŠKU: Ogromno interesovanje za projekat "Osnažena žena-jača porodica"!

Srbija -

Tražila se stolica više za radionice projekta "Osnažena žena-jača porodica" u Vrnjačkoj Banji, a prvi je damama podršku pružio predsednik opštine Boban Đurović.

Žene Banje i okoline dobile su niza važnih saveta
Žene Banje i okoline dobile su niza važnih savetafoto: 321 Srbija

U organizaciji Privredne komore Srbije, Udruženja "3,2,1-Srbija" i Fondacije Humana srca u Vrnjačkoj Banji promovisana je kampanja "Osnažena žena-jača porodica", a za brojne radionice vladalo je ogromno interesovanje žena iz Banje i okoline.

Predstavnici Fondacije Humana srca i Udruženja 321 Srbija sa predsednikom opštine Vrnjacka Banja Bobanom Đurovicem
Predstavnici Fondacije Humana srca i Udruženja 321 Srbija sa predsednikom opštine Vrnjacka Banja Bobanom Đurovicemfoto: 321 Srbija

Prisutne u hotelu Emilia pozdravio je predsednik opštine.

-Veliko mi je zadovoljstvo što je Vrnjačka Banja deo ovog projekta - i što će naše sugrađanke dobiti priliku da kroz ovaj sjajan projekat dobiju pre svega informacije koje su im potrebne, a onda dugoročno znanja i veštine, ne samo za pokretanje svojih malih biznisa, nego i priliku da se kroz razgovor sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti preduzetništva i psihologije osnaže u ulogama koje već imaju kao žene, majke, supruge i da na taj način ojačaju svoju ulogu u porodici, ali i društvu - kazao je Đurović:

1 / 3 Foto: 321 Srbija

- Posebno bih istakao zajedničko delovanje i udruživanje naših sugrađanki, jer smatram da mi kao zajednica možemo mnogo da doprinesemo boljitku svakog uključenog pojedinca. Stvaranje lokalnih mini udruženja direktno doprinosi rastu dugoročne strategije razvoja lokalne samouprave.

Predavanje su održali predstavnici Privredne komore Srbije koji su upoznali prisutne sa podsticajima koje obezbeđuje država i načinima da ojačaju postojeći ili pokrenu novi biznis.

Dosta su naučile o podršci koju mogu da dobiju
Dosta su naučile o podršci koju mogu da dobijufoto: 321 Srbija

Najveće interesovanje vladalo je za one radionice tokom kojih su vrsni psihoterapeuti radili na psihosocijalnom osnaživanju žena.

Izvršna direktorka Fondacije Humana srca Nikolina Đujić izrazila je zadovoljstvo zbog velikog interesovanja žena za projekat i zahvalnost lokalnoj samoupravi koja je pružila punu podršku implementaciji ovog sjajnog projekta.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track