OLUJA SAMO ŠTO NIJE STIGLA U BEOGRAD! RHMZ izdao novu najavu, pljuskovi sa grmljavinom u ovim delovima Srbije! PAO MRAK USRED DANA
Foto: Nenad Kostić

pad temperature

OLUJA SAMO ŠTO NIJE STIGLA U BEOGRAD! RHMZ izdao novu najavu, pljuskovi sa grmljavinom u ovim delovima Srbije! PAO MRAK USRED DANA

Srbija -

RHMZ je izdao najnovije upozorenje na nevreme za područja centralne i jugoistočne Srbije.

Tokom poslepodneva na području zapadne, jugozapadne, centralne i jugoistočne Srbije, kao i u Bačkoj i Banatu mestimično pljuskovi sa grmljavinom, lokalno je moguća i pojava sugradice i grada - saopštio je RMHZ.

RHMZ
foto: Printscreen RHMZ

RHMZ je prethodno upozorio je da je danas da će na području Zapadne Srbije, Šumadije, kao i u Banatu doći do kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

U naredna dva sata nešto intenzivniji pljuskovi sa grmljavinom očekuju se i na području Podrinja, Mačve i Srema, a ovaj sistem premestaće se i prema širem području Beograda i u nastavku poslepodneva i glavnom gradu doneti kišu, povremeno i pljuskove sa grmljavinom, piše meteorolog Đorđe Đurić u prognozi.

Nakon jučerašnjeg nevremena zabeležen je drastičan pad od deset i više stepeni, pa je jutros, recimo, najhladnije mesto u Srbiji Kopaonik sa 10 stepeni.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track