RASPISAN KONKURS ZA PRIJEM STRAŽARA U KPZ NIŠ I OZ LESKOVAC: Ukupno 14 pripadnika obezbeđenja biće primljeno u stalni radni odnos
Foto: UIKS

uiks

RASPISAN KONKURS ZA PRIJEM STRAŽARA U KPZ NIŠ I OZ LESKOVAC: Ukupno 14 pripadnika obezbeđenja biće primljeno u stalni radni odnos

Srbija -

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos 12 pripadnika Službe za obezbeđenje u Kazneno-popravnom zavodu u Nišu, kao i dva pripadnika ove službe u Okružnom zatvoru u Leskovcu.

U Okružnom zatvoru u Leskovcu 2020. godine izgrađen je moderan kompleks za smeštaj 200 lica lišenih slobode, u skladu sa svim standardima Evropske unije i Saveta Evrope.

KPZ Niš
KPZ Nišfoto: UIKS

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“. Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata počinje sutra, 30. novembra, i traje do 14. decembra 2023. godine.

U toku je konkurs za prijem u stalni radni odnos 25 pripadnika Službe za obezbeđenje u KPZ u Beogradu, jednom od najsavremenijih zavoda u zemlji.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija zaposlila je 532 pripadnika Službe za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji od 2020. godine.

OZ Leskovac
OZ Leskovacfoto: UIKS

U stalni radni odnos primljeno je i 127 komandira pripravnika u novom KPZ u Kragujevcu, koji je počeo sa radom 15. novembra prošle godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:00

ZATVOR SA BRUTALNIM USLOVIMA U KOJEM SU HRVATSKI HULIGANI! Olivera Ćirković otkrila: To je logor, 23 sata u ćeliji bez prozora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track