PREMIJERA: Govorite li australijski u Kruševcu
Foto: Facebook

Nova predstava

PREMIJERA: Govorite li australijski u Kruševcu

Srbija -
Rediteljka Snežana Udicki rekla je da je komad posvećen izgubljenim generacijama koji u zemlji u kojoj žive nisu u stanju da se iskažu

KRUŠEVAC - Predstava po tekstu Uglješe Šajtinca "Govorite li australijski" u režiji Snežane Udicki, biće premijerno izvedena u subotu uveče na sceni Kruševačkog pozorišta.

Rediteljka Snežana Udicki rekla je na konferenciji za novinare da je komad posvećen izgubljenim generacijama, odnosno ljudima koji imaju kapacitet i želju za prosperitetom, ali u zemlji u kojoj žive nisu u stanju da se iskažu.

Ona je navela da je tokom rada na predstavi zadržano 90 odsto osnovnog koncepta sa početka pripreme tog komada. Upravnik Kruševačkog pozorišta Branislav Nedić rekao je da će predstava "Govorite li australijski" biti jedna od najboljih u tom teatru.

Nedić je napomenuo da će to biti četvrta premijera Kruševačkog pozorišta u ovoj godini i ocenio da je to veliki uspeh u vremenu u kome je doveden u pitanje i opstanak velikih pozorišta.

U predstavi igraju Toma Trifunović, Dejan Tončić, Marija Gašić, Biljana Jocić Savić, Nebojša Vranić, Bojan Veljović, Nikola Pantović, a pred publikom će se prvi put pojaviti mlada glumica iz Kruševca Viktorija Arsić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track