U Jagodini za Novu godinu dele zlatnike

Samo za bebe i dežurne

U Jagodini za Novu godinu dele zlatnike

Srbija -
Na gradskom trgu, uz kuvano vino i rakiju i raskošan vatromet pevaće Bojana Barjaktarević i orkestar Vladana Alempijevića, a gradsko klizalište radiće celu noć

JAGODINA - Skupština grada Jagodine organizovaće doček Nove godine na centralnom gradskom trgu, a gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović će u prvim minutama Nove 2013. godine dežurnim radnicima podeliti više od 150 zlatnika.Na gradskom trgu, uz kuvano vino i rakiju i raskošan vatromet pevaće Bojana Barjaktarević i orkestar Vladana Alempijevića, a gradsko klizalište, koje je takođe na centralnom trgu, radiće celu noć.

Stevanović je izjavio da će zlatnike dobiti dežurni u Opštoj bolnici, Domu zdravlja, Gradskoj apoteci, Policijskoj upravi, Vatrogasno spasilačkom bataljonu, Gradskoj toplani, Elektrodistribuciji, Gerontološkom centru.

Stevanović će zlatnike, koji su urađeni u "Zlatari" Majdanpek, uručiti i ekipama Službe hitne pomoći, vatrogascima, pripadnicima saobraćajne policije i policajcima koji će dežurati na gradskom trgu u vreme novogodišnjeg koncerta koji će početi u 22.45 sati.

Zlatnike će Stevanović petnaest minuta posle ponoći u holu zgrade Gradske skupštine uručiti i novinarima koji će te noći raditi.

"Ovo je osma godina kako grad dodeljuje zlatnike ljudima koji u novogodišnjoj noći brinu o sigurnosti i zdravlju građana, o toplim domovina, stabilnom snabdevanju strujom", rekao je Stevanović.

Zlatnike, dar grada, dobiće i bebe rođene 1. i 2. juanuara u porodilištu Opšte bolnice u Jagodini, dodao je Stevanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track