Zamenik gradonačelnika Valjeva izvinio se novinarki

Preterao

Zamenik gradonačelnika Valjeva izvinio se novinarki

Srbija -
Dragoljub Krstić izvinio se urednici Radio Patka Dariji Ranković zbog uvreda izrečenih na poslednjoj sednici Gradske skupštine

VALJEVO - Zamenik valjevskog gradonačelnika Dragoljub Krstić izvinio se danas urednici Radio Patka Dariji Ranković zbog uvreda izrečenih na poslednjoj sednici Gradske skupštine.

"Želim da uputim izvinjenje novinaru Radio Patka Dariji Ranković što sam, bez obzira na okolnosti, neprimereno reagovao kao zamenik gradonačelnika na sednici Gradske skupštine održanoj 24. decembra i naneo joj uvredu", navodi se u Krstićevoj izjavi za javnost prosleđenoj medijima iz Gradske uprave.

Krstić je urednicu Radio Patka nazvao "ološem" i zatražio njeno "izbacivanje" iz sale nakon primedbe odbornika Slobodana Gvozdenovića iz GG Pobeda, čiji je član i Krstić, da ga "dekoncentriše sklanjanje diktafona dok govori".

"Ovo je poslednji put da se tako nešto dešava (sklanjanje diktafona), u protivnom ja ću je izbaciti iz sale", kazao je tada Gvozdenović.

Novinari su napustili sednicu gradskog parlamenta, na kojoj se raspravljalo o budžetu, a juče su se zahtevom za zaštitu obratili gradonačelniku Stanku Terziću (SPS), predsedniku Gradske skupštine Mihailu Jokiću (SNS) i višem tužiocu Miodragu Plaziniću.

Sednicu su napustili i opozicioni odbornici iz DS i LDP, a juče su se saopštenjima za javnost sa podrškom novinarima oglasile i partije koalicije na vlasti - SPS, SNS, URS, NS i Pokret za Valjevo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track