Zrenjanin: Grupni prelazak mesnog odbora LSV u SNS
Foto: KURIR

Nezadovoljni

Zrenjanin: Grupni prelazak mesnog odbora LSV u SNS

Srbija -
Predsednik Mesnog odbora LSV "Zeleno polje" u Zrenjaninu Ivica Rogić zajedno sa potpredsednikom i šest članova tog odbora pristupio SNS zbog, kako je rekao, velikog nezadovoljstva radom Gradskog odbora LSV

ZRENJANIN - Predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) "Zeleno polje" u Zrenjaninu Ivica Rogić izjavio je danas da je, zajedno sa potpredsednikom i šest članova tog odbora, pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS) zbog velikog nezadovoljstva radom Gradskog odbora LSV u Zrenjaninu.

Rogić je na redovnoj konferenciji za novinare Gradskog odbora SNS ocenio da nekolicina istih ljudi godinama vode Gradski odbor LSV pristajući na ideje koje su pogubne po Zrenjanin i Autonomnu pokrajinu Vojvodinu, samo zbog toga da bi zadržali "svoje novosadske mrvice".

Rogić je saopštio da su on i članovi Mesnog odbora "Zeleno polje" napustili LSV jer ne pristaju da budu deo "grupe bez identiteta koja želi da odvoji Vojvodinu od Srbije".

Dojučerašnji predsednik odbora LSV u zrenjaninskoj Mesnoj zajednici "Zeleno polje" izrazio je zadovoljstvo što je danas pristupio "naprednjacima" posebno zbog toga što ta stranka, kako je rekao, ima hrabrosti da se odlučno bori za jedinstvenu Srbiju, a protiv kriminala i tajkuna.

LSV: Prelazak u SNS motivisan foteljama

Gradski odbor LSV u Zrenjaninu, reagujući na odluku osam članova Mesnog odbora LSV "Zeleno polje" u tom gradu da pređu u SNS, izrazio je uverenje da je zapošljavanje nagrada za promenu stranačkog dresa.

U saopštenju GO LSV je naveo da na području Zrenjanina ta stranka deluje jedinstveno, sa više od 3.000 članova, poručivši da neće podleći pritiscima onih "koji po svaku cenu žele da se domognu fotelje, za sebe ili za svoje rođake".

U saopštenju se napominje i da je Ivica Rogić bivši predsednik GO LSV pošto je iz stranke isključen u decembru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track