Golaći spopadaju ljude u samom centru Leskovca!

Lud neki svet

Golaći spopadaju ljude u samom centru Leskovca!

Srbija -
U gluvo doba noći grupa potpuno nagih mladića i devojaka ispred nekadašnjeg hotela „Beograd“ trči za prolaznicima uz vrištanje i jezive krike. Stanari zgrade u „južnom bloku“ danima u strahu

LESKOVAC - Jeza!Grupa potpuno golih mladih ljudi poslednjih dana u ranim jutarnjim satima ispred nekadašnjeg hotela „Beograd“ u centru Leskovca izvodi „performans“ od kojeg se prolaznicima i stanarima zgrade u leskovačkom „južnom bloku“ diže kosa na glavi.- To su razne poze praćene kricima, vrištanjem i uzdasima. Kad uoče prolaznike, krenu ka njima, pa se vrate ispred hotela „Beograd“ - kaže Novica S., koji je tog jutra žurio na autobusku stanicu.Slično govore i stanari zgrade u leskovačkom „južnom bloku“, uz molbu da im se ne objavljuju imena.- Deluje kao bal vampira! Videli smo ih i na jednoj od terasa hotela, koji već duže vreme ne radi. Verovatno su razbili prozor i ušli - priča stanar zgrade.Vlasnik privatizovanog hotela nije se javljao na mobilni telefon, a Grujica Ivković, predsednik manjinskih akcionara HUP „Balkan“ iz Leskovca, u čijem je sastavu bio hotel „Beograd“, kratko je rekao da ga ovo nimalo ne iznenađuje.Živojin Stefanović, predsednik Skupštine grada, na poslednjoj sednici zatražio je da se zaštite simboli Leskovca i srpskog ugostiteljstva, kakvi su hoteli „Beograd“, „Dubočica“ i nacionalni restoran „Kozara“.- Sve ovo što se događa je velika sramota - kaže Stefanović.(A. D.)

Grujica Ivković
Grujica Ivković

Nema zvaničnih prijavaZa „golišava“ dešavanja mnogi iz gradske uprave su čuli. Međutim, zvaničnih prijava nema, a dobro upućeni kažu da mnogi iz bezbednosnih razloga izbegavaju da to učine zbog glasina koje kruže o mogućem novom vlasniku hotela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track