BESPLATNA TOTAL ŠKOLICA KOŠARKE ISPRED UŠĆA
Foto: Promo

BESPLATNA TOTAL ŠKOLICA KOŠARKE ISPRED UŠĆA

Zabava -

PRIJAVI SE. DOĐI. TRENIRAJ. POBEDI.

U susret jednom od najvažnijih košarkaških manifestacija, FINAL FOUR, na platou ispred UŠĆE Shopping Centera tokom 19. i 20. maja biće organizovana besplatna školica košarke, gde će mentori i treneri deci biti naši proslavljeni košarkaški asovi, osvajači i učesnici EvroligeDušan Kecman, Novica Veličković, Marko Kešelj, Milenko Tepić, ali i mnogi drugi.

foto: Promo

Prijavu za “TOTAL ŠKOLICU KOŠARKE” mogu poslati sva zainteresovana deca, i dečaci i devojčice, uzrasta od 7 do 14 godina u inbox zvaničnih profila UŠĆE Shopping Centera na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Besplatna školica košarke biće jedinstvena prilika za mlađe generacije da dođu u susret sa našim proslavljenim košarkaškim legendama, da treniraju zajedno sa njima, ali i prilika da se prepoznaju novi talenti.

Iskoristi ovu priliku – PRIJAVI SE, DOĐI, TRENIRAJ I POBEDI!

foto: Promo

A u čast slavlja košarke, kao specijalan performans, na platou ispred Ušća biće organizovana aktivacija uz pomoć koje će deca crtati strategije igre (poznate akcije koje su odigrali naši proslavljeni košarkaši) na terenu uz pratnju muzike i performans umetnika iz Meksika, Morelosa Leona Celisa, i umetnika iz Beograda, Predraga Terzića.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track