HOROSKOP UPOZORAVA NA VELIKU OPASNOST: u ljubavi je suđena sreća, a evo gde morate da budete oprezni!
Foto: Profimedia

HOROSKOP UPOZORAVA NA VELIKU OPASNOST: u ljubavi je suđena sreća, a evo gde morate da budete oprezni!

Zabava -

Dnevni horoskop - dok kvadrat Meseca i Neptuna kvari raspoloženje i donosi negativnu energiju, trigon Meseca (Strelac) i Venere (Lav) raduje nam dušu, uči nas da praštamo i cenimo ljubav koju nam najbliži daruju, piše Lovesensa.

Lavovi su danas, definitivno, pravi zavodnici. Vaš urođeni šarm je pojačan, imate savršene manire, potiskujete svoju hladnu i mračnu stranu i postajete osećajna duša željne ljubavi. Imate samopouzdanja i s partnerom možete da pričate o svemu. Vaša lavovska energija toliko je moćna da ćete pokrenuti pravi vulkan strasti, a oni koji su tek započeli odnos možda će prvi put čuti od partnera magične reči - "Volim te"!

Usamljene Lavove očekuje puno romantičnih ponuda, a ukoliko danas idete na ljubavni sastanak poklonite neku sitnicu potencijalnom partneru i pokažite koliko vam je stalo. Iako je ljubavni život rođenih u znaku Lava ispunjen, nećete biti zadovoljni poslovnim poduhvatima. Međutim, situacija nije toliko loša koliko vama izgleda, uspećete da obavite svaki zadatak. Jedino što vas koči da napredujete jeste negativno okruženje i loša energija kolega i poslovnih partnera. Pokušajte da se zaštitite od lošeg uticaja!

PROČITAJTE JOŠ:

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DANAS

AKO ŽELITE DA VAS PRATI SREĆA, OVE REČI PONAVLJAJTE PRE SPAVANJA

MUZIKA KOJA LEČI DUŠU OD NEGATIVNIH EMOCIJA

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop 26.06.2018.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track