PREMIJERA NA RADIU S Tijana Bogićević u projektu „Zvezde pevaju zvezde”
Foto: radio s

PREMIJERA NA RADIU S Tijana Bogićević u projektu „Zvezde pevaju zvezde”

Zabava -

Nastavlja se projekat Radia S „Zvezde pevaju zvezde“, ovoga puta sa premijerom pesme „Dodirni me“. U originalu je grupa Galija, a za potrebe ovog projekta ju je otpevala Tijana Bogićević.

Na putu između Amerike i Srbije, Tijana je došla na Radio S da predstavi svoju verziju ovog velikog hita. Ovo je još jedna pesma koju u originalu izvodi muški vokal, pa je zanimljivo da je sad dobila i žensku verziju.

  • Vrlo sam emotivno doživela izvođenje ove pesme. Ježila sam se dok sam je pevala, a meni je to uvek dobar znak da će je svi pozitivno prihvatiti. – kaže Tijana

Rekla je da je pratila prethodna dva izdanja projekta Radija S „Zvezde pevaju zvezde“. Svi ti hitovi su bukvalno dobili nov život u novim verzijama i svi ti izvođači su nastavili da ih pevaju na nastupima, kao svoje nove pesme. Mnogima su ta nova izvođenja postala lična karta.

  • Nadam se da će i ova pesma meni tako dobro da prođe, pošto sam emotivno vezana za nju, duboko emotivno sam je otpevala. – dodala je ona

Pošto je „Dodirni me“ iz prve izvela i nije bilo vraćanja i popravki, misli da je ovo najautentičnija i najiskrenija verzija.

Smatra da uvek može bolje, ali vrlo je zadovoljna kako sve sada zvuči.

(Promo - tekst / Foto:Radio S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track