NADA TOPČAGIĆ ODUŠEVLJENA KURIROVIM KUVARIMA: Subotom se Kurir ne propušta! Imam kolekciju vaših recepata, fali mi jedan naslov!
Foto: Kurir

NAJBOLJI KUVARI

NADA TOPČAGIĆ ODUŠEVLJENA KURIROVIM KUVARIMA: Subotom se Kurir ne propušta! Imam kolekciju vaših recepata, fali mi jedan naslov!

Zabava -

Svake subote Kurir vam poklanja recepte za domaća peciva, sitne kolače, torte koje se ne peku, kisela testa, jela iz naših sela, recepte za decu i mnoge druge...

Nada Topčagić voli da kuva. Kako kaže, postoji toliko jednostavnih recepata za savršena jela, ali nisu svi kuvari po njenom ukusu.

foto: Kurir

„Oduševljena sam kuvarima koje poklanjate subotom“, rekla je našoj novinarki i pitala je gde da nađe naslov koji joj nedostaje.

Kako kaže, kupila je sve primerke Kurira koje je našla na kiosku kako bi sakupila celu kolekciju. „Recepti su provereni, znaš kako treba da izgleda to što spremaš, mislim da bi i svaki početnik u kuhinji mogao da se snađe. Savetujem svima da ne propuste ove kuvare jer su stvarno odlični!“

Svake subote Kurir poklanja vredne kuvare iz edicije Naši najlepši. U pitanju su zbirke proverenih recepata srpskih domaćica sa originalnim fotografijama.

Svaki kuvar ima 68 strana, a pripremljeni su po temama.

S obzirom da je uz svaki primerak Kurira drugi kuvar, čitaoci imaju mogućnost da izaberu naslov koji im nedostaje.

Izaberite kuvar ili sakupite svoju kolekciju recepata najboljih srpskih domaćica!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track