EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Anastasija se za snimanje sledećeg spota intenzivno priprema u teretani!
Foto: Promo

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Anastasija se za snimanje sledećeg spota intenzivno priprema u teretani!

Zabava -

Anastasija intenzivno trenira i otkriva šta je potpuno promenilo njen život u zadnje vreme.

U zadnjih par meseci smo navikli da je prelepa Anastasija postala deo naše svakodnevice: proboj ove mlade i talentovane zvezde na muzičko nebo izazvao je urnebesnu reakciju javnosti na njen prvenac-pesmu „ Savršen par“, koja je za manje od četiri meseca imala više od 32 miliona pregleda na Youtube kanalu, gde je nadmašila i mnogo poznatije i iskusnije kolege. Ovaj izvanredan uspeh ju je vinuo u neslućene visine i doneo, bez obzira na prethodnu prisutnost u javnom životu, maksimalnu popularnost i njenih „pet minuta“, u kojim se vidi da aktivno uživa.

Sada postavljamo pitanje - šta dalje? Da li će uskoro iznenaditi širu javnost sa nečim novim, jer je svaka njena aktivnost brižljivo, a tajnovito isplanirana?

foto: Promo

Neposredno posle skorašnjih pojavljivanja u javnosti na svim prestižnim događajima pažljivo smo pratili njeno kretanje i zatekli je na mestu gde se ranije i nije tako često pojavljivala - kako marljivo, pod budnim okom trenera i njenog tima, vežba u teretani. Gužva, veća nego inače nagovestila nam je da se radi o nečem malo krupnijem od običnog dana za vežbanje.

foto: Promo

Kako smo ekskluzivno saznali, reč je o pripremama za sledeći spot za novu pesmu zavodljive Anastasije, kojim planira ponovo da pomeri granice na srpskom estradnom nebu i šire. Spot će imati neke malo rizičnije i zahtevne elemente koje Anastasija insistira da izvede sama, i zato je pored svojih redovnih treninga, na specijalnom režimu treniranja.

Kada smo je zamolili da prokomentariše ove navode, bila je malo više tajnovita nego obično.

foto: Promo

„Istina je da sada vežbam redovno, uvrstila sam trening u svoj svakodnevni program, mislim da sam postigla zavidnu formu i liniju, i osećam se nikad bolje, a „krivac“ za to je , pa znate već, Herbafast, moj višemesečni saveznik i motivator!

Istakla bih da punom parom učestvujem u Herbafast akademiji, kao i da sada Herbafast nudi specijalne popuste na pakete proizvoda i do 30% popusta, gde se dobija i Herbafast gentlemen gratis.”

“Što se tiče novog spota i pesme, da, istina je da spremamo nešto novo, i za sada ništa ne mogu više da Vam kažem, biće to nešto nikad viđeno na ovim prostorima i jako sam uzbuđena zbog toga, videćete sve uskoro i znajte da planiramo opet da rušimo rekorde“, uz zanosan osmeh je istakla ova lepotica!”

Posle svakog tajnovitog odgovora usledio je BUM sa Anastasijine strane, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta. Željno iščekujemo novu stvar, i konstatujemo kako je divno kada neko tako mlad već pomera granice, i živi svoj san.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track