VREME JE ZA KONAČNI OBRAČUN! Zagrevanje pred nastavak šeste sezone Vikinga
Foto: Shutterstock

VREME JE ZA KONAČNI OBRAČUN! Zagrevanje pred nastavak šeste sezone Vikinga

Zabava -

Jedna od najpopularnijih serija na svetu ulazi u poslednju sezonu

Čekanju je došao kraj, konačno je tu! Šesta sezona serije „Vikinzi” (Vikings), „zlatne koke” History Channela, počinje sa emitovanjem danas. Ovo će, inače, biti poslednja sezona istorijske drame koja već godinama važi za jednu od najpopularnijih i najkvalitetnijih na malim ekranima.

Ono što je sigurno jeste da će obožavatelji nordijske mitologije i istorije uživati u prikazu načina funkcionisanja vikingškog društva, a neće izostati ni spletkarenja, surovosti, neočekivani raspleti, sevanje mačeva i žestoke borbe, zbog čega je ova serija jedna od najgledanijih.

Bjorn je slavljen kao spasitelj koji je narod izbavio od Ivarove tiranije. Kao novi kralj Kategata, on se trudi da održi nasleđe svog oca Ragnara, bori se s dilemama, ali i suočava sa činjenicom da moć ume da pomuti razum. A narod, izgleda, njega ne želi kao gospodara Kategata... već cele Norveške.

Istovremeno, Ivar ne planira da sedi skrštenih ruku. On odlazi u Rusiju, gde upoznaje sebi ravnog princa Olega, čija nepredvidiva surovost ostavlja bez reči čak i nemilosrdnog Ivara. Da li će se braća ponovo ujediniti? Da li će Rusi pokoriti celu Skandinaviju?

Lagerta, za to vreme, ima sasvim drugačije planove – da živi mirnim i privatnim životom na svojoj farmi. Da li će prekaljena ratnica ostati pri tom stavu?

Jedno je sigurno, odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, dobićemo u poslednjoj sezoni „Vikinga”. A za ljubitelje zabave, Mozzart onlajn kazino je pripremio do STO BESPLATNIH SPINOVA na istoimenom video-slotu „Vikings” za sve igrače koji izvrte pedeset spinova. Požuri, jer akcija je vremenski ograničena.

Foto: Shuttertock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track