NOVI BAŠ BAŠ SLADOLEDI U UNIVEREXPORT-U
Foto: Promo

NOVI BAŠ BAŠ SLADOLEDI U UNIVEREXPORT-U

Zabava -

Koja je prva asocijacija na leto? Sunce, morski talasi, zalasci sunca pored reke, duge večernje šetnje, porodična okupljanja i prijateljski susreti… Sve to je leto, a jedna stvar koja nas zasigurno okuplja i upotpunjuje sve letnje trenutke je sladoled!

Upravo sa željom da leto učinimo potpunijim i slađim nastala je i priča o novim Baš Baš sladoledima koji su dostupni samo u Univerexportu.

Naš Pera, stručnjak za hedonizam, ima istančan i prefinjen ukus i dugo je tražio idealnu formulu za sladolede koji će biti sinonim za osveženje. Kada je konačno našao ukus koji je raspametio njegovo nepce natovario je pun kamion Baš Baš dobrog sladoleda. Sa kamionom punim sladoleda u Univerexport doneo je i mnogo osmeha koje mogu da izmame samo sočni ukusi ove omiljene letnje poslastice mnogih.

Univerexport
foto: Promo

Za velika okupljanja tu su porodična pakovanja dostupna u nekoliko neodoljivih ukusa.

Od kremaste vanile i čokolade, neodoljive kajsije, osvežavajuće maline, do egzotične kombinacije banane, čokolade i mente i čokolade, vanile i jagode.

Tu su i nezaobilazna multipak pakovanja.

Od nežne jagode, pa sve do tajanstvenog kakaa ili jedinstvene vanile. Za ljubiteljih nežnih nota koje se tope u ustima tu je Sonata sa ukusom vanile i Sonata Cookie.

Šireći asortiman sopstvene robne marke Baš Baš, kompanija Univerexport i Pera potrudili su se da upotpune najlepše letnje trenutke, okupe porodicu oko pune kutije sladoleda i razvesele svako društvo sa punom kutijom korneta i sladoleda na štapiću.

Baš Baš vredi da probaš!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track