OVO JE SVE SAMO NE OBIČNA LADA 2106: Ne bi bilo dobro da naljutite vozača ove legendarne ruske mašine, EVO I ZAŠTO (VIDEO)
Foto: Printscreen Reddit

pobesneli maks iz rusije

OVO JE SVE SAMO NE OBIČNA LADA 2106: Ne bi bilo dobro da naljutite vozača ove legendarne ruske mašine, EVO I ZAŠTO (VIDEO)

Auto -

Ovo je jedna strašna Lada! Sa njenim vlasnikom se nije pametno šaliti u saobraćaju jer ima modifikaciju kao u akcionim filmovima.

Jedan Rus je odlučio da obogati svoj primerak kultne Lade 2106 neverovatnim sistemom plamenobacača!

Ova jedinstvena Lada bljuje vatru iz farova, i to desetak metara u daljinu!

Snimak ovog modela postavljen je na Reddit platformi i predstavlja nam legendarnu rusku mašinu kojoj su uklonjena dva segmenta farova i umesto njih su ugrađene mlaznice plamenobacača.

Istina, na osnovu ovog snimka se ne možemo uveriti da li je ova Lada zaista u voznom stanju, tako da ne možemo znati da li je vozač morao da ukloni nekoliko komponenti šasije kako bi uklopio mlaznice plamenobacača i svu prateću opremu ili se možda odlučio za nešto suptilnije rešenje, uspevajući da zadrži sve u originalnom stanju, vešto uklapajući cevi i rezervoar za gorivo na drugim mestima.

Bilo kako bilo, niko se ne bi usudio da proba sa divljanjem i krene da besni na vozača ove Lade na ulici, jer bi mogao da usledi vatreni odgovor.

(Kurir.rs/ Srbija danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track