OVO MOŽE DA URADI SAMO NEMAC: U gepeku prevozio gajbu piva, a nije ni slutio da će ga to spasti, ovim potezom ŠOKIRAO I POLICAJCE
Foto: Printscreen

parola "snađi se"

OVO MOŽE DA URADI SAMO NEMAC: U gepeku prevozio gajbu piva, a nije ni slutio da će ga to spasti, ovim potezom ŠOKIRAO I POLICAJCE

Auto -

Vožnja putem na severoistoku Nemačke se za jednog Nemca umalo završila tragično jer je njegovo vozilo planulo dok je bio za volanom, ali je zahvaljujući onome što je imao u gepeku sprečena katastrofa.

Vode nije bilo u blizni, a vatrogascima ipak treba vremena da stignu, pa se ovaj vispreni Nemac dosetio da je sa sobom poneo - pivo!

Ovom tridesetšestogodišnjem vozaču je trebalo tačno osam flaša piva da brzo ugasi plamen. Sreća pa je u svom automobilu imao ceo sanduk piva, za slučaj da zatreba...

Sve što je preostalo vatrogascima jeste da otkače akumulator i spreče curenje tečnosti štetnih po okolinu.

Gajba Piva
foto: Kurir Štampano

Nemac je, inače, sa svojom četvoročlanom porodicom putovao prema Berlinu. Policija je objavila da se vozilo zapalilo zbog kvara u motoru.

Vozač je istog trenutka skrenuo u zaustavnu traku.

- Članovi porodice su odmah napustili automobil koji se jako dimio i sklonili su se od opasnosti - saopštila je saobraćajna policija.

Iako je muškarac uspeo da ugasi plamen svojom neuobičajenom protivpožarnom intervencijom, nije mu pošlo za rukom da u potpunosti spasi automobil. Procenjuje se da mu je šteta na Fordu Fokusu oko 6.000 evra, piše Hina, prenosi portal net.hr. U svakom slučaju, bolje nego da je skroz izgoreo.

(Kurir.rs/ Net.hr )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track