NIK VUJIČIĆ NA TRIBINI EXITA: Na ovom regionu su mnogi propatili
Foto: Stefan Jokić

50 godina od leta ljubavi

NIK VUJIČIĆ NA TRIBINI EXITA: Na ovom regionu su mnogi propatili

Exit 2018 -

Nik Vujičić, jedan od najvecih svetskih motivacionih govornika na svetu danas je učestvovao tribine "50 godina od leta ljubavi - da li je svet zalutao" u okviru Exita i u prepunoj sali Srpskog narodnog pozorišta.

On je ovom prilikom istakao da je svestan problema i negativne situacije u regionu i da je vreme za "oproštaj".

foto: Stefan Jokić

"Čitav vaš region je imao puno grešaka u prošlosti zbog kojih su mnogi nedužni propatili ali morate da shvatite da je krajnje vreme da tražite oproštaj jedni od drugih. Jer ljubav se vraća ljubavlju", rekao je Nik i nastavio:

"U prirodi čoveka je pohlepa ali čovek mora da ima saosećanja i poštovanje prema drugima. Jako je bitno da nijedno ljudsko biće nije važnije od drugog."

Vujičić je apostrofirao da sve što radimo ima svoje posledice.

foto: Stefan Jokić

"Najgore je kada smatramo da je nešto ili neko manje važno od nas samih. Zahvalan sam Dušanu i Exitu što šire pozitivno razmišljanje u ovom negativnom vremenu u kom se nalazi Srbija. Drago mi je što sam ovde da dam još jedan glas tome."

foto: Stefan Jokić

Na tribini su govorili i Dusan Kovačević, osnivač Exit festivala i Aeron Turgeon predstavnik čuvenog Standing Rock pokreta koji su govorili o borbi za indijansko sveto mesto koje je ugroženo od strane naftne kompanije koja preti da uništi vegetaciju i vodovod naprvivši naftovod.

"Ili ćemo se probuditi ili ćemo zasluženo izumreti", zaključio je Kovačević.

foto: Stefan Jokić

(Mona Cukić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sve što niste znali o EXIT festivalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja