U 8. DECENIJI BACILA PUBLIKU U TRANS: Grejs Džouns pokazala zašto je BOGINJA scene! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

SUPERBAKA

U 8. DECENIJI BACILA PUBLIKU U TRANS: Grejs Džouns pokazala zašto je BOGINJA scene! (FOTO, VIDEO)

Exit 2018 -

Kako je za nama treći dan najvećeg evropskog festivala, polako se sumiraju utisci. Tokom subotnje večeri, publika je mogla da čuje veliki broj izvođača na više od 40 bina, a žurku su započeli veterani rok scene i jedan od največih bendova bivše Jugoslavije, Bajaga i Instruktori.

Sa malim kašnjenjem, Momčila i ekipu na bini je smenila diva svetske muzike, Grejs Džouns. Jamajkanka američkog državljanstva ušla je u 8. deceniju života ali, barem što se njenog scenskog nastupa tiče, to se nikako ne da primetiti.

Grejs je na binu izašla u kostimu sa motivima njenog nekada velikog prijatelja, slikara Kejta Haringa, a kako su numere prolazile tako je menjala maske, a u jednom momentu, uz pesmu "Slave to the Rythm", ujedino i njen prvi planetarni hit, izašla je na binu sa fluorescentnim hula hupom, koji je potom vrtela oko struka u narednih pola sata.

foto: stefan Jokić

Svoj nastup produžila je za 45 minuta, odbijajući da se oprosti sa publikom, a osećanje je bilo uzajamno!

foto: Stefan Jokić

Divu je na bini zamenio trenutno popularni dvojac iz Francuske, Ofenbah.

Momci su napravili odličnu žurku, a prostor ispred Mejn stejdža bio je prepun nešto mlađe publike koja je uživala uz elektro obrade popularnih hitova rok i pop muzike prošlog veka.

Dorijan i Sezar održali su i kratku konferenciju za medije pre samog početka koncera, na kojoj su sa predstavnicima sedme sile podelili utiske o festivalu, kao i svoje planove za budućnost:

"Prvi put smo na ovakvom festivalu, koji se nalazi unutar spektakularne tvrđave. Oduševljeni smo atmosferom! Za nas, slogan sloboda znači biti svoj, raditi ono što voliš i naći svoj put", izjavili su tokom konferencije.

(Kurir.rs, D.K. / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track