VIKTORIJA I DEJVID KULIRAJU: Ovako se Bekamovi provode u Crnoj Gori! Turisti ne smeju da im priđu!
Foto: Profimedia

Stranci

VIKTORIJA I DEJVID KULIRAJU: Ovako se Bekamovi provode u Crnoj Gori! Turisti ne smeju da im priđu!

Pop kultura -

Viktorija i Dejvid Bekam provode odmor na crnogorskom poluostrvu Sveti Stefan odvojeni od ostalih turista, ali ni međusobno ne komuniciraju preterano mnogo.

Oni malobrojni srećnici koji su imali priliku da vide ovaj slavni par makar i izdaleka primetili su da je njihov odnos prilično hladan, nekarakterističan za dvoje supružnika.

Prema rečima našeg izvora s Crnogorskog primorja, bivša "spajsica" vreme uglavnom provodi na plaži s decom, dok im se suprug pridruži tek u popodnevnim satima.

foto: Profimedia

- Viktorija se sunča na obali u jutarnjim satima, posle toga ode pod suncobran, a s njom su skoro uvek deca koja većinu vremena provode u vodi. Dejvid ne izlazi iz apartmana ujutro, viđamo ga tek po podne. Iako on i Viktorija leže jedno pored drugog na ležaljkama, nismo primetili nikakvu prisnost između njih dvoje. Razmene po nekoliko reči, a onda ostatak vremena prećute. Niko od turista ne sme da im priđe, tako su zahtevali od hotela u kojem su odseli i zbog toga je angažovan veliki broj telohranitelja - kazao je naš sagovornik.

I. E./ foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja