Fanovi kreiraju binu na Exit festivalu

Prijavite se

Fanovi kreiraju binu na Exit festivalu

Exit 2018 -
Učešćem u konkursu i kreiranjem svog Exit-a, svi ljubitelji festivala će dobiti šansu da realizuju svoju viziju, osvoje nagradu od 1.000 evra i postanu deo Exit tima

"Exit" tim pokrenuo je konkurs "Ja sam Exit", na kojem će fanovi festivala moći da naprave binu iz snova, predlože ideje, unese novu dozu zabave, osmisle umetničke instalacije koje će da krase tvrđavu, dizajniraju majice za "Exit" ili budu deo reklamne kampanje festivala.

Učešćem u konkursu i kreiranjem svog "Exit"-a, svi ljubitelji festivala će dobiti šansu da realizuju svoju viziju, osvoje nagradu od 1.000 evra i postanu deo "Exit" tima. Organizatori festivala na ovaj način pozivaju sve kreativne pojedince i organizacije da se uključe u realizaciju festivala i time doprinesu njegovoj atmosferi.

Konkurs je otvoren do 25. aprila i obuhvata više oblasti.

Prijavljivanjem za kategoriju "Moja scena na Exit-u" zainteresovani dobijaju priliku da unaprede postojeće festivalske bine, ali i da kreiraju svoju novu binu, kao i sve njene prateće sadržaje. Svi koji se prijave za "Umetnost na Exit-u" moći će da oplemene Petrovaradinsku tvrđavu i ulepšaju svaki njen kutak svojom kreacijom.

Pojedinci i organizacije, profesionaci i amateri imaju mogućnost da predlože zabavne sadržaje svakog tipa kroz prijavu za segment konkursa pod nazivom "Zabava na Exit-u", ali i da idejama vezanim za unapređenje marketinškog aspekta, brendinga i identiteta festivala uzmu učešće u "Exit ADvanturi".

"Moj Dizajn na Exit-u" nudi mogućnost dizajniranja "Exit" majica, ali i poziva sve zainteresovane da predlože svoje ideje i osmisle sasvim nove suvenire, zastave i sve ostale sitnice vezane za festival. Omogućeno je apliciranje i za kategoriju "Moja ideja na Exit-u", koja svima ostavlja potpunu slobodu da iznesu sopstvene ideje koje tematski nisu obuhvaćene ostalim segmentima konkursa.Prijavljivanje se vrši na sajtu festivala www.exitfest.org.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track