DOKTORI ZABRINUTI: Rijana prestani da piješ i pušiš!
Foto: Dejli Mejl

Ne pazi se

DOKTORI ZABRINUTI: Rijana prestani da piješ i pušiš!

Pop kultura -
Odlučila je da povede više računa o sebi, jer je postojala mogućnost da se otkaže cela turneja nakon što se nedavno razbolela

Rijana (25) je nedavno zbog laringitisa morala da otkaže dva koncerta u sklopu "Diamonds" turneje, nakon čega su je lekari upozorili da mora usporiti sa provodima.

Naime, lekari su izrazili zabrinutost za njeno zdravstveno stanje, pa su joj poručili da uspori sa izlascima jer inače neće imati dovoljno snage za prenatrpan poslovni raspored.

"Rijanino stanje bilo je jako ozbiljno. Doktori su joj čak govorili da neće moći da nastupa mesecima ako se potpuno ne oporavi. Postojala je mogućnost da se otkaže cela turneja", otkrio je izvor i dodao kako su joj lekari savetovali da potpuno promeni životne navike jer može opet da se razboli.

"To je malo uplašilo, ali ona voli da puši, pije i bude budna do kasno, a njenom telu je odmor ponekad itekako potreban. Odlučila je da počne da vodi računa o sebi", zaključio je izvor i dodao da njena veza sa Krisom Braunom negativno utiče na nju.

"Dobija smrtne pretnje, verbalno je napadaju, a posvađala se i sa nekim svojim najboljim prijateljima. Među njima je i Keti Peri. Takve stvari jako su je pogodile", otkrio je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track