SOS ZA KOJI MALO KO ZNA, A PRAVI OGROMNU RAZLIKU! Kulinarska emisija otkriva brz i lak recept koji su pravile Slovenka i Ruskinja!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

SOS ZA KOJI MALO KO ZNA, A PRAVI OGROMNU RAZLIKU! Kulinarska emisija otkriva brz i lak recept koji su pravile Slovenka i Ruskinja!

Jesenji TV program -

U novoj epizodi četvrte sezone kulinarske emisije "Majke i snajke", kulinarkse veštine je pokazala porodica Stamenković.

O PORODICI STAMENKOVIĆ - BEOGRAD

Majka Vesna rođena je u Sloveniji. Penzionerka je koja slobodno vreme provodi kuvajući najrazličitija jela. Po struci je tekstilni tehničar, ali je preko 20 godina radila kao dadilja u Srbiji, ali i u inostranstvu. Ljubitelj je hrane iz Južne Srbije.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Irina rođena je u Rusiji, u Moskvi. U Srbiju se preselila kada se udala za Bobana. Voli da sprema sarmu i bečke šnicle. Vedrog je duha, voli da se šali, peva, ali i da čita knjige. Omiljeni su joj ruski klasici.

Sin Boban se sa Irinom upoznao sasvim slučajno, u supermarketu. U kuhinji nije zahtevan, a voli jela koja se brzo spremaju. Sportski je tip, a u slobodno vreme se bavi borilačkim veštinama.

Boban je odabrao polje broj 10, a iza njega se krio specijalitet piletina u sosu od pršute i čerija sa pireom od šargarepe. Majka i snajka su rekle da nisu prave ovo konkretno jelo, ali su imale iskustvo sa varijacijama datog jela.

U kupovini namirnica, dok je Boban diktirao sastojke damama, oni su uspeli da izostave 8 namirnica, stoga su imale samo 44 minuta pripremu, jer svaki zaboravljeni artikl oduzima dva minuta.

00:41

Raspevana atmosfera u kulinarskoj emisiji!

Prosečna ocena koju je snajka dobila je devet, a glavna zamerka je bila za preveliku količinu bibera koja je uneta u jelo. S druge strane, majke su dale prosečnu ocenu deset, i bile su fascinirane da je za tako kratko vreme Vesna uspela da napravi ovako ukusan specijalitet sa piletinom.

Sin Boban je pogodio ko je napravio po njemu lepše jelo, pa je samim tim učestvovao u kvizu za nagradu od 10.000 dinara. Na nesreću, Boban je pogrešno odgovorio na dva od tri pitanja i tako je otišao kući bez nagrade.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track