ČEKALI SMO 10 GODINA NJIHOV KONCERT: Beogradski sindikat nastupa na Tašu, a zbog Andrije Miloševića svi popadali od smeha! VIDEO
Foto: Promo

KONAČNO

ČEKALI SMO 10 GODINA NJIHOV KONCERT: Beogradski sindikat nastupa na Tašu, a zbog Andrije Miloševića svi popadali od smeha! VIDEO

Kultura -

Nakon 10 godina, Stadion "Tašmajdan", kao simbol beogradske urbane muzičke scene, otvoriće kapije za publiku hip-hop benda "Beogradski sindikat", poznatog po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima koji se opisuju kao legendarni.

Članovi ove grupe pozivaju na ovaj fascinantan događaj sa osemhom, puno pozitivne energije i ljubavi prema onome što rade, a kažu da neće manjkati ni gostiju.

Banjaluka, Beogradski Sindikat
foto: Zorana Jeftić

"Beogradski sindikat" će nakon duže pauze ponovo ugostiti svoju publiku 11. juna i time, kako kažu, osvežiti svoje slušaoce novom energijom, jer će 30. maja, uoči koncerta, objaviti svoju novu pesmu "Stara garda", u kojoj je gostovao pevač Nikola Rokvić. Poslenja pesma, "Među zvezdama", dokaz je da su zadržali svoj autentičan kritički stav.

- Spremniji smo, bolje pišemo. Sazreli smo kao grupa prijatelja, ali i kao ljudi. Spremni smo da "pokidamo" na Tašu, biće sjajno - najavio je Feđa Dimović iz grupe Sindikata.

Povodom najave ovog događaja održana je konferencija za medije koju je vodio glumac Andrija Milošević i kojom prilikom je ispričao vic za "Beogradski sindikat".

00:21

Andrija Milošević na najavi koncerta Beogradskog sindikata

Kurir.rs/ M.P.

Bonus video:

01:09

Proleće u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track