HIT SVADBA: Ovako izgleda kad se ženi autor video-igara!

Viteška borba za mladu

HIT SVADBA: Ovako izgleda kad se ženi autor video-igara!

Ludi svet -
Mladoženja se da bi dobio ruku svoje izabranice morao boriti sa vitezovima, nindžama, Betmenom, Ajron menom i drugim poznatim junacima

Autor video igara Adam Bon oženio se svojom verenicom Mišel Čeng na ceremoniji kojoj su, osim prijatelja i članova porodice, prisustvovali neočekivani gosti - vitezovi, nindže, Betmen, Ajron men i drugi poznati junaci.

Snimak sa svadbe Adama Bona i Mišel Čeng pregledan je na "Jutjubu" preko 800.000 puta za četiri dana. Gosti ceremonije na Floridi nisu mogli ni da zamisle da će prisustvovati spektakularnom nastupu mladenaca i unajmljenih glumaca.

"Gosti nisu imali pojma, čak ni snimatelj ništa nije znao. Kada mu je čovek u kostimu Ajron mena rekao šta se sprema, otrčao je po tri dodatne kamere", napisao je Bon u opisu videa.

U trenutku kada je sveštenik upitao da li se neko protivi sklapanju braka Adama i Mišel, pojavio se vitez koji je izazvao mladoženju na mačevanje. Osim njega, mladenci i deveruše morali su da se izbore i sa Ajronmenom, Betmenom, nindžama i drugim likovima iz igrica, ali i osobljem hotela, da bi ceremonija bila nastavljena.

Sudbonosno "da" je posle teške bitke ipak izgovoreno, a mlada i mladoženja su se pred oduševljenim gostima prvi put poljubili kao muž i žena.

http://www.youtube.com/watch?v=z04VIhagpko#t=0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track