(VIDEO) OVAKO SE BEŽI OD KONTROLE: Beloruskinja se vozila autobusom bez karte, a onda su naišli oni
Foto: Printscreen YT

Šverc u gradskom prevozu

(VIDEO) OVAKO SE BEŽI OD KONTROLE: Beloruskinja se vozila autobusom bez karte, a onda su naišli oni

Ludi svet -
Šverceri u autobusima često pronalze razne načine kako bi izbegli kontrolu u autobusima, ali ova devojka (32) iz Minska ih je u svemu nadmašila.

U trenutku kada je kontrola upala u autobusu u beloruskoj prestonici, devojka nije imala kuda, ali se setila da može izaći ni manje ni više nego kroz prozor kao bi izbegla da plati kaznu.

Međutim, kontrolori nisu bili oduševeljni ovim neobičnim potezom švercerke, pa su odlučili da devojku koja je već bila na ivici da se spase vrate nazat u autobus i naplate joj kaznu.

Očevidac koji je snimo ceo slučaj izjavio je, da je devojka koja je izlazila kroz prozor zapravo ostala u ćorsokaku onog trenutka kada se zbog glomazne torbe zaglavila, zbog čega nije uspela mirno da izađe i umakne, već je morala da se oslobodi suvišnih stvari.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Kada je ostavila torbu u rukama kontrolora mirno se spustila i odšetala niz ulicu bez svojih stvari.

Incident se završio tako što su kontrolori podneli tužbu protiv putnice za šverc, a ona je njih tužila policiji za napad i nedozvoljneo zadržavanje. Potparol policije u Minsku samo je rekao medijima da je ceo slučaj pod istragom.

( Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track