Najnovije vesti

(FOTO) AKO JE DOBRO PRORAČUNAO - KADA MU SE ŽENA PORODILA, ON JE SVOME OČUHU POSTAO OTAC? Urnebesna porodična priča Velibora iz okoline Trstenika će vas ZAPANJITI
Foto: Profimedia

ČUDO NEVIĐENO

(FOTO) AKO JE DOBRO PRORAČUNAO - KADA MU SE ŽENA PORODILA, ON JE SVOME OČUHU POSTAO OTAC? Urnebesna porodična priča Velibora iz okoline Trstenika će vas ZAPANJITI

Ludi svet

Nikad se ne zna koliko čudni rodbinski odnosi mogu da budu, dok neko ne podeli svoju priču i uputi vas u detalje koji deluju tako da u njih jedva da možete i da poverujete. Porodično stablo Velibora Janoševića iz Medveđe kod Trstenika upravo je jedan od takvih primera - ostaćete bez teksta!

 

"Jednog sam se lepog dana oženio udovicom koja je već imala odraslu kćer.

 

Posle nekog vremena moj motac se oženio ćerkom moje žene. Tako je moja žena postala tašta moga oca, moja pastorka, to jest ćerka moje žene postala je moja maćeha, a moj otac postao mi je zet.

 

Moja maćeha, odnosno pastorka, rodila je sina moji mi je postao unuk, a ja sam postao deda svom bratu.

 

Sada je moja žena rodila sina. On je postao šurak mog oca, pošto je bio brat moje pastorke, a moja pastorka je postala baba svoga brata, jer je on sin moje žene.

 

Budući da sam ja očuh svoga oca, moj sin je brat i ujedno sin moje bake, jer je moja žena snaha moje ćerke. Tako sam ja postao očuh svoje maćehe! Moj otac je poto brat mome sinu, a moja žena je moja baba, pošto je majka moje maćehe, a ja sam tast moga oca"

 

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Profimedia)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) PAPAGAJ BUBNJAR! A kad vidite tek kako umesto palice koristi KLJUN

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...