BRENA POJELA KEKS, PA JOJ SE ZGROZIO ŽIVOT! Uzela dva pre nego što je SHVATILA da NIJE ČOKOLADA, nego INSEKTI: Ovo je ODVRATNO!
Foto: Tik Tok/brennaj77

UŽAS!

BRENA POJELA KEKS, PA JOJ SE ZGROZIO ŽIVOT! Uzela dva pre nego što je SHVATILA da NIJE ČOKOLADA, nego INSEKTI: Ovo je ODVRATNO!

Ludi svet -

Jedna devojka iz SAD, po imenu Brena, igrom slučaja naučila je da hranu iz prodavnice mora uvek da proveri, pa čak iako je jako dobro upakpvana.

Naime, ona je na svom TikTok nalogu objavila poprilično gadan snimak mrava koji gmižu po keksu koji je upravo pojela misleći da su u pitanju semenke ili komadići čokolade. Ona je snimak započela zgađenim izrazom lica, a onda je pokazala keks na stolu.

@brennaj77 i think it’s about time for new prescription glasses…. #fyp #AFairShotWithBlock #ant ♬ original sound - brenna

- Mislila sam da su semenke… Već sam pojela dva - stajalo je u tekstu na ekranu, uz objašnjenje da je vreme da pro meni naočare:

- Mislim da je vreme za nove naočare na recept.

Kratak snimak je sada prikupio skoro 20 miliona pregleda i neke zanimljive komentare. Dok je većini cela situacija bila smešna, neki su se sažalili nad Brenom.

" Smešno je, ali i nije. Sestro, da li si dobro? Ja bih bio istraumiran", "Ovo je toliko traumatično da mi je iskreno žao što vam se to dogodilo" bili su samo neki od komentara na ovaj video.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:42

VIDEO SAM PIJACU SA ROBOVIMA Ivan iz Šida biciklom obilazi svet, a jedno ga je posebno ŠOKIRALO: Ljude kupuju KAO ŽIVOTINJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track