PRELEPA GLUMICA NAPUSTILA NAS JE U 29. GODINI! Porodica potpuno slomljena: Dok se ponovo ne sretnemo moja prelepa ženo… Volim te!
Foto: Printscreen

TUGA DO NEBA!

PRELEPA GLUMICA NAPUSTILA NAS JE U 29. GODINI! Porodica potpuno slomljena: Dok se ponovo ne sretnemo moja prelepa ženo… Volim te!

Pop kultura -

Glumica Čelsi Vibli (29) umrla je nakon duge borbe sa cističnom fibrozom, teškom bolešću u kojoj nasledni faktor igra važnu ulogu. Tužnu vest potvrdio je njen muž, koji joj je osam godina bio podrška u teškoj borbi.

- Ovo je jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da napišem. Ovog jutra je Čelsi naglo pozlilo, izgubila je svest i hitno je prebačena u bolnicu. Najdublje žalim što moram da vam kažem da je moja najdraža, prelepa Čelsi umrla u 2.45 popodne - napisao je njen muž Glin i dodao:

- Bilo je brzo, i nije patila. Uvek ću je voleti.

U poslednjom poruci za svoju suprugu Glin je napisao:

- Ne mogu rečima da opišem slom koji sada osećam bez tebe. Probuditi se bez tebe pored mene je tako pogrešno i čekam da shvatim da je sve ovo samo užasan san... Ali nažalost znam da nije. Od prvog puta kada smo se sreli znao sam da će ovaj dan doći, ali sam znao da si ti ta sa kojim želim da provedem život... I bio je to neverovatan život... Život koji ne bih menjao ni za šta na svetu. Bila si takva inspiracija za mene i mnoge druge, sa takvom snagom i odlučnošću da dokažeš da doktori nisu u pravu i nastaviš da živiš. Zajedno smo napravili toliko uspomena koje ću čuvati do kraja života i zahvaljujem ti što si izabrala mene da podelim svoj život sa tobom! Donela si mi takvu sreću i nikada nećeš saznati pravu količinu ljubavi koju sam imao za tebe! Voleo bih da je postojao drugačiji put da uklonim svu patnju kroz koju si prolazila i da nisam morao da te izgubim... Ali znam da si sada u miru i gledaš na nas sa našim najdražim Gizmom i naše 4 nerođene bebe. Bila si ljubav mog života i moj najbolji prijatelj i toliko ćeš mi nedostajati! Žao mi je što nismo dobili priliku da više putujemo u našem karavanu i uživamo više zajedno... Ali ta putovanja na koja smo išli biće mi svetinja! Ti si moj apsolutni svet i uvek ćeš biti u mom srcu!! Čuvaću tvoju mamu i pomoći joj da prebrodi ovo razorno vreme zajedno sa ostatkom tvoje porodice... Ali konačno možeš da počivaš u miru bez straha i nelagode. Volim te puno dušo i nikad te neću zaboraviti!! Ne mogu da verujem da sve ovo pišem, ali znam da si još uvek sa mnom u duhu i brineš se za mene!! Dok se ponovo ne sretnemo moja prelepa ženo… Volim te!!!!!!!!

Čelsi, glumici iz više britanskih serija, dijagnoza cistične fibroze je postavljena kada je imala 20 godina. Ova bolest izaziva nakupljanje lepljivog sekreta u plućima, i potom stvaranje ožiljaka na tkivu pluća koji operaciju čine nemogućom. Njena pluća funkcionisala su na samo 25 odsto kapaciteta, i imuni sistem bio joj je ozbiljno narušen.

- Razumem zašto mi se ovo dogodilo, ali mi zbog toga nije lakše. Teško mi je i bojim se, a moji tretmani u bolnici prekinuti su zbog korona virusa. Moja bolest neće nestati zbog korone, a nemam mesece na raspolaganju da bih čekala. Ne znam koliko imam vremena - rekla je ona početkom pandemije za "San".

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track