Kim Kardašijan pokazala seksi obline!

Samouverena

Kim Kardašijan pokazala seksi obline!

Pop kultura -
Maslinasto zeleni kombinezon i visoke potpetice učinili su da Kim zablista pa je samouvereno pokazala svoje raskošno poprsje, ali i nezaobilaznu, slavnu pozadinu

Planetarno popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan postala je mama male Nort Vest u junu, a sve od tada skrivala se od objektiva kamere i očiju javnosti. Međutim, slavna starleta vratila se u punom sjaju i pokazala novu liniju.

Premda je pre nekoliko dana prvi put izašla u javnost, na večeru sa Kanje Vestom, Kim se nije usudila da obuče nešto što će istaknuti njene obline. Ipak, ovaj je put bila odrešitija. Maslinasto zeleni kombinezon i visoke potpetice učinili su da Kim zablista pa je samouvereno pokazala svoje raskošno poprsje, ali i nezaobilaznu, slavnu pozadinu.

Trud i vežbanje su se izgleda konačno isplatili, jer je 32-godišnja Kim u samo nekoliko meseci uspela da dotera liniju i skine kilograme koje je dobila u trudnoći.

Osim što je pokazala sjajan izgled Kim je odmah prionula na posao, pa je sa sestrom Kortni, njenim dečkom Skotom i drugaricom radila na snimanju novih epizoda svog rijalitija "U korak sa Kardašijanima" (Keeping Up With Kardashians) koji će navodno biti završen 2015. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track