OSTAO BEZ PARTNERA: Bivša mis Turske nova Bali-begova simpatija!

Nove epizode

OSTAO BEZ PARTNERA: Bivša mis Turske nova Bali-begova simpatija!

Pop kultura -
Nakon Armin, Ajbige i pokoje devojke iz krčme, u novim epizodama 'Sulejmana Veličanstvenog' naočiti Bali-beg pronaći će novu srodnu dušu. Iako bi mnogi ovog hrabrog ratnika želei da vide u naručju sultanove ćerke Mihrimah, Bali-beg će izabrati Italijansku prijateljicu Silviju

U večerašnjoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog“, Bali-bega će u goste pozvati venecijanski veleposlanik, signor Tomaso, koji silno želi da sklopi primirje s Osmanskim carstvom. Veleposlanik Tomaso zna koliko Sulejman veruje članovima Divana pa će ponuditi mito Bali-begu u nadi da će olakšati sklapanje mira između te dve zemlje.

Iako će biti iznenađen veleposlanikovim izravnim pristupom, Bali-bega će još više šokirati ponovni susret s gospom Silvijom, Tomasovom nećakinjom koju je Bali-beg 'upoznao' prilikom pohoda u Italiju, na sastanku sa signorom Giovanijem. Mlada i jako lepa Silvia tek je dve nedelje u Carigradu, no zaljubljeni Bali-beg žarko želi da ona ostane još koji dan.

Atraktivnu Italijanku Silviju tumači zavodljiva 21-godišnja Melisa Kavsak, bivša Miss Turske koja je titulu najlepše devojke 2012. godine morala predati naslednici zbog povrede. Melisa je student Filološkog fakulteta u Istanbulu, a dosad je krasila naslovnice nekolicine turskih časopisa, snimila samo jednu televizijsku reklamu, dok joj je uloga Bali-begove ljubavnice prvi televizijski projekat.

Bez obzira što se Hurem vratila u palazu, Mihrimah odbija da se uda za Rustema i prizna majci da još uvek voli Bali-bega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track