Pogledajte Kendis Svonpul u grudnjaku od 10 miliona!

Najskuplji na svetu

Pogledajte Kendis Svonpul u grudnjaku od 10 miliona!

Pop kultura -
Kraljevski grudnjak je sastavljen od preko 4.200 dragih kamena, koji uključuju rubine, dijamante i žute safire, a u centru se nalazi rubin od 52-karata, koji je okružen sitnim dijamantima od 18-karata

Viktorijin anđeo Kendis Svonpul uradila je prvu seriju promotivnih fotografija noseći najpoznatiji i najskuplji grudnjak na svetu od 10 miliona dolara.

"Mislim da nikada u životu nisam videla ništa lepše, a ja sam devojka koja obožava nakit", kazala je Kendis.Ovaj grudnjak je dizajnirao svetski poznati zlatar Muvad specijalno za modnu reviju Viktorijas sikret, a nakon Hajdi Klum i Mirande Ker, i Kendis je dobila izuzetnu čast da ga nosi na ovogodišnjoj reviji.

"Svi me pitaju kako je to kada nosiš 10 miliona dolara na sebi, a sve što mogu da im odgovorim je da mi on svakako pomaže da poziram bolje", dodala je manekenka. "Kraljevski grudnjak" je sastavljen od preko 4.200 dragih kamena, koji uključuju rubine, dijamante i žute safire, a u centru se nalazi rubin od 52-karata, koji je okružen sitnim dijamantima od 18-karata.

Prvi "Kraljevski grudnjak" je napravljen 1996. godine za Klaudio Šifer, ali najskuplji grudnjak je nosila Žizel Bundešin 2000. godine, a njegova cena je bila neverovatnih 15 miliona dolara.

http://www.youtube.com/watch?v=IEYRLcSxN0Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track