Čarli Šin čestitao rođendan bivšoj ženi uz bombu kašikaru!
Foto: Twitter

Originalno

Čarli Šin čestitao rođendan bivšoj ženi uz bombu kašikaru!

Pop kultura -
Srećan rođendan Bruk... Probaj da oduvaš ovu svećicu, napisao je problematični Čarli Šin svojoj bivšoj ženi Bruk Mjuler, a uz čestitku priložio i fotografiju bombe kašikare položene na parče torte

Drama između bivših supružnika Čarlija Šina i Bruk Mjuler ne prestaje, te je slavni glumac svojoj bivšoj ženi rođendan čestitao uz fotografiju bombe kašikare!

Zvezda serije "Dva i po muškarca" potrudio se da svojoj bivšoj ženi rođendan čestita kako dolikuje... odnosno, kako on smatra da dolikuje, s obzirom na njihov trenutni odnos!

"Srećan rođendan Bruk... Probaj da oduvaš ovu svećicu", napisao je problematični Čarli Šin svojoj bivšoj ženi Bruk Mjuler, a uz čestitku priložio i fotografiju bombe kašikare položene na parče torte!

Inače, Čarli sa Bruk ima dva sina, Boba i Maksa, te se bivši supružnici sude oko starateljstva nad sinovima. Bruk, koja je nedavno napustila rehabilitacioni centar u kojem je bila kako bi se odvikla od droga, izjavila je da se plaši za svoju bezbednost, i da misli da će joj bivši muž podmetnutu drogu, samo kako bi joj oduzeo starateljstvo nad sinovima.

Ona je čak od suda zatražila i zabranu prilaska protiv njega, međutim sud nije presudio u njenu korist. Čarli nije propustip priliku da likuje, pa se i tada oglasio na Tviteru porukom: "Dobar pokušaj Bruk! Ti si jedna debeljuškasta čudakinja koja će izgubiti u svakom pokušaju da se ispreči između mene i mojih sinova!"

Presudu, koja će odlučiti o starateljstvu nad sinovima bivših supružnika, sud je zakazao za decembar. Do tada, verovatno nas očekuje još dosta "nadahnutih" tvitova Čarlija Šina na račun Bruk Mjuler.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track