En Hatavej odbila ulogu za koju je Dženifer Lorens dobila Oskara
Foto: AP PhotoAP Photo

Svakako dobila nagradu

En Hatavej odbila ulogu za koju je Dženifer Lorens dobila Oskara

Pop kultura -
Uloga u filmu "Silver Linings Playbook" prvobitno je bila ponuđena Oskarovki En Hatvej, koja je odustala od igranja u tom filmu zbog "kreativnih nesuglasica" sa režiserom

Neki glumci su kao rođeni za tumačenje određenih uloga, a glavni primer toga je Dženifer Lorens koja je pružila fantastični ugođaj svim gledaocima filma "Silver Linings Playbook", za koji je osvojila i Oskara za glavnu žensku ulogu.Međutim, nedavno je otkriveno da je ta uloga prvobitno bila ponuđena Oskarovki En Hatvej, koja je odustala od igranja u tom filmu zbog "kreativnih nesuglasica" sa režiserom, te je umesto ove uloge, prihvatila sporednu ulogu u filmu "Jadnici", za koji je na kraju i ona osvojila prestižnu nagradu.

Producent Harvi Veinstin je u intervjuu kazao da su Mark Volberg i En Hatvej bili prvi izbor za glavne uloge u ovom filmu, ali su se njih dvoje posvađali sa režiserom Dejvidom O Raselom te su producenti bili prinuđeni da potraže nove glumce.

"Kada je En otišla nije nam trebalo puno vremena da joj pronađemo zamenu. U naš studio je ušlo jedno predivno biće, koja je ujedno i sjajna glumica te je to i dokazala osvajanjem Oskara", kazao je Veinstin.

Da Dženifer Lorens i Dejvid O Rasel nemaju nikakve "kreativne nesuglasice", dokazuje činjenica i da su njih dvoje snimili još jedan film zajedno, "Američka prevara", za koji se takođe predviđa da će osvojiti brojne nagrade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track