INSPIRACIJA U HOLIVUDU: Pogledate kako poznate dame nose šiške
Foto: Ap, Instagram

Stil za vas

INSPIRACIJA U HOLIVUDU: Pogledate kako poznate dame nose šiške

Pop kultura -
Kosa puna volumena savršeno se uklopila sa istanjenim dugačkim šiškama, koje Riz nosi blago zabačene u stranu

Šiške mogu da se nose na hiljadu različitih načina, i, ako su pravilno odabrane i dobro ošišane, mogu da ulepšaju svako lice. Ali, pre nego što se odlučite na ovaj veliki korak, pogledate kako poznate dame nose šiške, i odlučite koji je to stil najbolji za vas.

Riz Viterspun

Kosa puna volumena savršeno se uklopila sa istanjenim dugačkim šiškama, koje Riz nosi blago zabačene u stranu. Ova frizura je savršeno ublažila njen srcast oblik lica.

Hajdi Klum

Želite guste, upečatljive šiške poput Hajdi? Tražite od svog frizera dužinu šiški do trepavica, i neka budu prilično duboke, a pri krajevima malo istanjene. I pripremite se za čsto skraćivanje, i sređivanje peglom.

Dženifer Lorens

Njene šiške su savršeno uklopljene sa frizurom, i to i po boji i po obliku. Divni pramenovi prave pravo malo umetničko delo od njene kratke kose, a pun pogodak je postigla time što ih je ostavila malo dužim, i zabačenim na stranu.

Tejlor Svit

Njene šiške su postale njen zaštitni znak. Klasične, ravne šiške, u kombinaciji sa stepenovima savršeno uokviruju lice. Ovakve šiške naglasiće vaše jagodice, a posebno dobro stoje devojkama koje vole da nose jaču šminku na očima.

Dženfer Hadson

Umesto ravnih i uredno skraćenih šiški, Dženifer se odlučila sa neravnomernu liniju. To je učinilo da njena frizura izgleda mekše, i lepše pristaje njenom licu.

Kameron Dijaz

Šiške ne moraju da stoje preko celog čela. Možete, kao Kameron, da se odlučite za dugačke šiške, i da ih nosite sa dubokim razdeljkom. Najbolje bi bilo da ih ukombinujete sa kratkom ili kosom srednje dužine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track