Najnovije vesti

ONE NISU HTELE SILIKONE: 7 zvezda koje su zadovoljne malim grudima!
Foto: Rojters

Ponosne

ONE NISU HTELE SILIKONE: 7 zvezda koje su zadovoljne malim grudima!

Pop kultura
Poznate dame nisu htele da ugrade silikone jer im se nije dopalo iako je to ispalo kod većine onih koji su ugradili

Mnoge poznate ličnosti su pod pritiskom da ugrade silikone u grudi, a neke su to i same želele. Sa druge strane stoje one poznate ličnosti koje nikad nisu htele da ugrade silikone. One su zadovoljne svojim grudima.

1. Kejt Mos Kejt Mos kaže da nema ništa protiv povećanja grudi, ali joj se ne dopada kako je to ispalo kod većine onih koji su ugradili silikone. Kao tinejdežerka, ona je mrzela svoje male grudi, ali danas joj ne smeta. "Mrzela sam svoje grudi više nego išta kad sma bila tinejdžerka. Sve sam mogla da uradim, ali ne i da skinem majicu. Naročito me je nervirao moj mladež u tom predlu", rekla je ona jednom prilikom.

2. Kira NajtliKira ne samo da ne brine zbog svojih malih grudi, nego se čak i šali na svoj račun. - Uvek mi dorađuju grudi u nekom programu. Ljuta sam samo kada mi ih urade da izgledaju opušteno. Za poster za „Kralja Artura“ uradili su mi takve. Ja ionako nemam grudi, pa sam prokomentarisala „Vaaaau! Ovo je moje lice na posteru! Ako ste mi već napravili grudi, neka bar budu razigrane“. Inače, moje grudi su ranije bile drugačije. Kad sam imala 17 radovala sam se što imam grudi, a onda sam porasla i one su nestale – kroz smeh objašnjava Kira.

3. Mila JovanovićMila Jovović je oduvek imala male grudi, sa matra se jednom od najseksepilnijih žena na svetu. Čak je pozirala i sasvim gola za magazin Purple, što znači da nema apsolutno nikakvih kompleksa.

4. Mišel FajferPoznato je da Mišel Fajfer nema ništa protiv plastičnih operacija, ali grudi nije dirala. Jednom joj je na ulici prišla žena i zahvalila joj se što ima tako male grudi. - Ona se osećala seksi sa svojim malim grudima i zbog toga sam se i ja osetila srećno. Nakon susreta sa njom, otšetala sam misleći „Ja sam seksi“ – rekla je Mišel.

5. Šakira Šakira uopšte nema problem što su joj grudi male. Čak se i u pesmi „Whatever, whenever“ našalila na svoj račun. - Volim da se šalim na svoj račun. To je dobar način da prevaziđete sopstvene prepreke. Neke žene smatraju da su male grudi hendikep, ali to zaista nije toliko bitno kada shvatite da će neko da vas voli bez obzira na to kako izgledate – rekla je Šakira na samom početku svoje karijere.

6. Natali PortmanNatali nikad nije razmišljala o povećanju grudi. - Grozim se silikona u grudima. Ni najmanje mi nisu lepi – rekla je jednom prilikom.

7. Kirsten Danst Kirsten se rado šali na svoj račun, ali je u stvari zadovoljna svojim grudima. "Da, ja imam velike grudi. Ljudi to ne shvataju, jer ih prekrivam, ali imam ih. Velike grudi! Volim svoje grudi, one su deo mog karaktera, a karakter je seksi", rekla je ona.

(Žena)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...