PROSLAVILA JE: Ovo je žena zbog koje je Pamela Anderson postala seks simbol!
Foto: Fejsbuk

Postale najbolje prijateljice

PROSLAVILA JE: Ovo je žena zbog koje je Pamela Anderson postala seks simbol!

Pop kultura -
Čula sam za nju. Tada je tek počela sa snimanjem "Čuvara plaže", ali nije imala nikakvu reputaciju jer je još uvek bila praktično dete, rekla je šminkerka Aleksis

Ona je žena koja je od Pamele Anderson napravila pravu seks-bombu i pomogla joj da postane fenomen. Nakon što je upoznala slavnu plavušu, koja je tada bila mlada glumica i model, na slikanju za Plejboj, šminkerka Aleksis Vogel znala je šta treba da uradi.

"Čula sam za nju. Tada je tek počela sa snimanjem "Čuvara plaže", ali nije imala nikakvu reputaciju jer je još uvek bila praktično dete", rekla je Aleksis.

Aleksis Vogel, foto Fejsbuk
Aleksis Vogel, foto Fejsbuk

"Bila je sveže, mlado lice, ali ja sam želela da postane više od toga. Tada sam jako volela Brižit Bardo, tu savršenu, seksi ženu, ali, naravno, ovo je bila retro verzija te sam radila po svome i stvorila joj njen prepoznatljiv izgled", priča Alexis.

Na naslovnici iz avgusta 1993. Pamela je pozirala s Denom Akrojdom, a tada je započelo prijateljstvo između nje i Aleksis, koje traje već 21 godinu. Oduševljena viđenim, Pamela joj je tada rekla: "Želim da me ti šminkaš svaki dan do kraja mog života", a ostalo je istorija.

Pamela Anderson, šminka Aleksis Vogel, foto Fejsbuk
Pamela Anderson, šminka Aleksis Vogel, foto Fejsbuk

"Još uvek imam snimljenu tu njenu izjavu, sačuvala sam je. Ostatak je istorija, ona je jako odana prijateljica. Zapravo smo obe jako odane jedna drugoj. Vrlo smo bliske, poput najboljih prijateljica smo. Nakon svih ovih godina zajedničkog rada u raznim uslovima, i dalje imamo ovo divno prijateljstvo", rekla je Aleksis.

Ona i danas redovno šminka 47-godišnju majku dvoje dece. A koliko je blizak njihov odnos, najbolje govori činjenica da je Pamelina deca smatraju svojom tetom. Neki od Aleksisinih poznatih klijentkinja, osim Pamele, su Šakira, Šeron Stoun, Keli Klarkson i brojne druge lepotice.

Aleksis i Pamela, foto Fejsbuk
Aleksis i Pamela, foto Fejsbuk
http://www.youtube.com/watch?v=Z9UPh7KKyfs

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track