REKS SMIT PRONAŠAO SINA POSLE 16 GODINA: Gladao sam u oči prvenca za kojeg nisam znao da postoji!

Iznenađenje života

REKS SMIT PRONAŠAO SINA POSLE 16 GODINA: Gladao sam u oči prvenca za kojeg nisam znao da postoji!

Pop kultura -
Smit, koji je tada bio razveden otac dve ćerke, nastupao je u pozorišnoj adaptaciji "Bulevar sumraka" kada je u publici primetio mladića koji je pratio svaki njegov pogled

Glumac, pevač i nekadašnja tinejdžerska zvezda, Reks Smit, doživeo je iznanađenje svog života kada je upoznao sina za kog nije znao ni da postoji.

Smit, koji je tada bio razveden otac dve ćerke, nastupao je u pozorišnoj adaptaciji "Bulevar sumraka" kada je u publici primetio mladića koji je pratio svaki njegov pogled. "Gde god bih se pomerio on bi me pratio. Osećao sam njegov pogled na sebi," prisećao se Smit. Nakon predstave, Smit je potpisivao autograme, a misteriozni mladić je strpljivo čekao svoj red da dobije autogram. "Prišao je, slikali smo se, upitao sam ga kako se zove: "Brendon" odgovorio je.A onda je podigao pogled i zamalo se onesvestio.

"Znao sam da gledam u oči svog sina prvenca", rekao je Smit. Sam Brendon se prisetio momenta kada mu je majka rekla istinu o svom poznatom ocu.

"Borila se sa rakom dugo, i prognoze više nisu bile dobre. Tada mi je rekla da je moj tata Reks Smit". Najpre nije verovao, ali kada je video sliku svog oca shvatio je koliko liče.

"I tako sam krenuo u avanturu da ga nađem", završio je Brendon.

Reks Smit, slavu je stekao sedamdesetih godina, igrao je u akcionom serijalu "Street Hawk", i u pozorišnoj adaptaciji " Brilijantina" na Brodveju, a njegova pesma "You take My Breath Away" završila je u top 10 najslušanijih pesama Bilbordove liste.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track