Viktorijin anđeo: Ljuti ste jer sam mršava, a jedem više od vas!
Foto: Instagram

Odgovorila na kritike

Viktorijin anđeo: Ljuti ste jer sam mršava, a jedem više od vas!

Pop kultura -
Zvezda kuće Victoria’s Secret Sara Sampajo odgovorila je fanovima koji su kritikovali njen previše mršav izgled

Dvadesettrogodišnja Sara zahvaljujući svom izgledu postala je jedan od Viktorijinih anđela, kao i zvezda mnogih naslovnih strana magazina među kojima je i "Sports Illustrated".

Ipak, nakon što je nedavno objavila svoju fotografiju u bikiniju počeli su da pristižu negativni komentari onih koji je prate na društvenim mrežama. Portugalska lepotica odlučila je da se obrati svima onima koji su je u komentarima vređali, te je stala u odbranu svoje linije.

"Ponosna sam na svoje telo i neću nikome dopustiti da me zlostavlja i vređa jer sam mršava. Svako telo je drugačije, kao i svaki metabolizam. Mnogo jedem pa sledeći put kad se odlučite da pojedete hamburger setite se da sam ih ja pojela možda i više od vas. Oduvek sam bila mršava i to će verovatno zauvek tako biti. Vežbam, zdrava sam i srećna“, poručila je Sara svojim pratiocima na Instagramu kojih je 700 hiljada.

Ona je dodala da je količina mržnje koja je upućena njoj i njenim koleginicama koje su prirodno mršave jako smešna.

"Mi se ne rugamo ženama koje su drugačije građene, pa nema potreba da vi to činite s našim. Budite srećni sa svojim telom i prestanite da vređate druge. Ne širite mržnju“, zaključila je lepa manekenka.

(Super žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track