(VIDEO) ISPOD NEKOG DRUGOG NEBA: Poledajte novi sport Masima Savića
Foto: Printskrin

Jedan dan ljubavi

(VIDEO) ISPOD NEKOG DRUGOG NEBA: Poledajte novi sport Masima Savića

Pop kultura -
Posao nije bio lak, snimali smo po zaista hladnom vremenu s gomilom tehnike koju je sa svakom izmjenom prostora trebalo precizno pripremati

Pop pevač Masimo Savić objavio je danas novi spot "Ispod nekog drugog neba" uoči izlaska novog albuma "Jedan dan ljubavi" i promotivnog koncerta 20. februara u beogradskom Sava centru.

"Ispod nekog drugog neba" režisera Andreja Korovljeva je "pomalo snen i bajkovit spot, estetski besprijekoran, koji koristi svu vizualnu raskoš konja". Masimo se čak bio zanosio mišlju da za potrebe spota zajaše jednu od tih plemenitih životinja, ali...

"Gledajući ove riđane i vrance, kako predano slušaju svaku komandu svojih vlasnika, jasno da sam osjetio želju da i sam probam uzjahati. Ali kako smo svi svjedočili padu trenera s jedne nestašne arapske kobile ipak sam odlučio ne riskirati", priznaje Masimo.

Eventualna povreda stigla bi u najgorem mogućem trenutku - Masimo privodi kraju rad na novom albumu koji bi se trebao pojaviti 26. januara za Aquarius Records, a priprema i turneju "Jedan dan života" na kojoj peva 14. februara u zagrebačkom Domu sportova i 20. februara u Sava centru.

Uz Masima u spotu glumi deo njegovog pratećeg benda: Marko Matošević, Robert Vrbančić i Aleksandar Ismailovski, kao i autor pesme "Ispod nekog drugog neba" Predrag Martinjak. Snježana Beljan jašući na šampionskom konju Alando postala je neuhvatljiva dama, a kroz šumu Masima prati kobila Chanell."Posao nije bio lak, snimali smo po zaista hladnom vremenu s gomilom tehnike koju je sa svakom izmjenom prostora trebalo precizno pripremati. Masimo, Snježana i bend bili su fantastični suradnici, puni ideja i sugestija, entuzijastični i neumorni. Hvala im što su stoički podnijeli snimanje koje se proteglo u noć pod vrlo niskim temperaturama", ističe režiser Korovljev.

http://www.youtube.com/watch?v=A6H2xeROXWg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track