BOBI KRISTINA NIJE IZDRŽALA: Ćerka Vitni Hjuston skinuta sa aparata za održavanje života!
Foto: Rojters

Porodična tragedija

BOBI KRISTINA NIJE IZDRŽALA: Ćerka Vitni Hjuston skinuta sa aparata za održavanje života!

Pop kultura -
Otac, Bobi Braun, danas je doneo najtežu odluku, da dozvoli lekarima da skinu ćerku sa aparata za veštačko održavanje životnih funkcija

Bobi Kristina Braun, ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, skinuta je oko 20 časova po srpskom vremenu sa aparata za održavanje života! Otac, Bobi Braun, danas je doneo najtežu odluku, da dozvoli lekarima da skinu ćerku sa aparata za veštačko održavanje životnih funkcija.

Procenjuje se da će zvanična smrt nastupiti u narednim satima.Bobi Kristina Braun (21), ćerka pokojne pevačice Vitni Hjuston i Bobi Brauna, pronađena je pre nekoliko dana u kadi bez znakova života. Nju je pronašao njen suprug Nik Gordon oko 10.25 po lokalnom vremenu u kadi u njihovom domu u Rozvelu, Đorđija, i odmah joj je pružio prvu pomoć, dok nije došla policija i Hitna pomoć, koja ju je odvela u bolnicu.

Bobi Kristina sa Oprom Vinfri
Bobi Kristina sa Oprom Vinfri

Podsetimo, diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi pre tri godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini. Ona je pronađena u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svesti i utopljena u vodu, a naknadno je proglašena mrtvom. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružnog mrtvozornika Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

Bobi sa majkom Vitni Hjuston
Bobi sa majkom Vitni Hjuston

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track