LANE GUTOVIĆ: I posle Nebojše će glumci odlaziti trbuhom za kruhom!
Foto: Marina Lopicic

Seli se za Kanadu

LANE GUTOVIĆ: I posle Nebojše će glumci odlaziti trbuhom za kruhom!

Pop kultura -
Mnogi glumci su tokom svih ovih godina promenili čak i profesiju jer je to bilo neminovno u trenutku kada su počeli da razmišljaju o egzistenciji, rekao je glumac

Onog trenutka kada je srpski glumac, režiser i profesor glume Nebojša Dugalić odlučio da sa suprugom Draganom i njihovo petoro dece napusti Srbiju i krene trbuhom za kruhom, njegove kolege su ostale u čudu. Iako se kao razlog pominje kredit koji više nije u mogućnosti da otplaćuje, Nebojša ne želi da priča o svojoj odluci.

"Ako ste me pozvali da pričamo o odlasku u Kanadu, zaista ne želim da pričam. Igram predstave u kojima sam do sada bio, ali nove projekte nemam", rekao nam je, koji je već dobio vizu za tu daleku zemlju, u kojoj bi trebalo da nastavi da radi u svojoj struci.

Lane Gutović kaže da će ovakvih odlazaka glumaca biti sve više.

"Bili smo na predstavi zajedno, ali nismo pričali o njegovom odlasku. Ne vidim ništa loše u njegovoj odluci jer ljudi idu trbuhom za kruhom, deca su nam rasuta po belom svetu. Mnogi glumci su tokom svih ovih godina promenili čak i profesiju jer je to bilo neminovno u trenutku kada su počeli da razmišljaju o egzistenciji", rekao je on.

Njegova koleginica Gordana Bjelica, sa kojom je Nebojša igrao u mnogim serijama, danima ne prestaje da plače."Nebojšin odlazak je težak znak za sve nas koji pokušavamo da preživimo od svog talenta i inteligencije. Potresena sam jer čovek njegovog kalibra ne može da hrani svoje petoro dece, koje je podario ovoj zemlji. U poslednjem razgovoru sa njim osetila sam da je na ivici izdržljivosti, ali njemu ponos ne dozvoljava da kuka. Nek mu bog podari svu snagu da prihvati ono što ga čeka u tuđini. Neka ga prati i da mu sve ono što nije imao ovde", rekla je Bjelica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track