(FOTO) Talasi joj skinuli kupaći kostim: Glumica na plaži pokazala više nego što je htela!
Foto: Profimedia

Odmor

(FOTO) Talasi joj skinuli kupaći kostim: Glumica na plaži pokazala više nego što je htela!

Pop kultura -
Možda ova glumica uživa u praznicima, ali paparaci ne odmaraju, pa su je fotografisali u momentu kada joj je talas skinuo kupaći

Elena Satin praznike provodi na plaži Sent Barts sa svojim suprugom. Glumica je ponosno šetala u trakastom kupaćem kostimu koji joj je idealno pristajao, ali nije bio preterano praktičan za talase, prenosi Stil.

Njen suprug Džejson Riter (31), pevač benda All-American Rejects, divio se svakom njenom pokretu u trakicama koje su jedva prekrivale neke delove tela.

Dok su se Elena i Džejson "bacali" u talase, njen kupaći kostim nije izdržao. Skliznuo je sa bujnih grudi i otkrio previše.

Dok je ona ona pokušavala da "sve dovede na mesto", njen suprug nije ni primetio šta se dešava.Elena, zaboravi na modu i uživaj u suncu!Pogledajte još na portalu Stil:Manekenka dovela atmosferu do usijanja: Izazovne poze za muške oči! (FOTO)Obrijana, maksimalno zategnuta, a majka troje dece: Gola radi najteže poze u jogi! (FOTO)Izdaja koja se ne zaboravlja: Otkrila sa kim joj je muž godinama imao seks!Kako se ženska seksualnost menja s godinama: Iskustva žena i saveti stručnjaka!Kakvo telo ima: Gola žena pravi neverovatne poze u jogi! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track