UŽIVAJTE ODGOVORNO: Besplatan prevoz iz Beograda na Exit
Foto: PR

Kako do festivala

UŽIVAJTE ODGOVORNO: Besplatan prevoz iz Beograda na Exit

Pop kultura -

Agencija za bezbednost saobraćaja, Egzit fondacija i sponzori pružaju mogućnost posetiocima festivala da se, preko sajta "Exit Trip" prijave za besplatan autobuski prevoz na relaciji Beograd-Novi Sad.

Uz slogan "Uživajte odgovorno" organizatori pozivaju sve posetioce festivala da se što pre prijave ukoliko su zainteresovani za besplatan prevoz.

Sa druge strane, u okviru "Safe Zone" na Petrovaradinskoj tvrđavi, koja se nalazi ispred Muzeja grada Novog Sada, posetioci će moći da dođu do taksi vaučera koji se mogu iskoristiti za povratak kući na bilo koju novosadsku adresu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ulaznice po aktuelnim cenama dostupne su još samo danas

Svi oni koji sebi još nisu obezbedili karte za „Avanturu“ mogu to da urade još samo u Srbiji po ceni od 14.990 dinara za Egzit“, odnosno 4.990 dinara za „Si dens“, te 16.990 dinara za celu „Egzit avanturu“.

Dnevne ulaznice za „Egzit“ trenutno koštaju 2.990 za četvrtak, 3.990 za petak, 3.490 za subotu i 3.990 dinara za nedelju, dok će cena na ulazima na festival biti viša.

Organizatori upozoravaju potencijalne posetioce da se čuvaju falsifikata koji u ovo doba godine kruže po društvenim mrežama i ulici. Ulaznice se prodaju na svim blagajnama prodajne mreže „Gigstiks“, ali i u onlajn prodaji putem sajta gigstix.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track