Elen Ejlijen oduvala Fire Stage
Foto: PR

Magično drugo veče Heineken Lovefesta

Elen Ejlijen oduvala Fire Stage

Pop kultura -

Drugog festivalskog dana Lovefesta ni posle sedam ujutru, za kad je predviđen kraj muzičkog programa, više desetina hiljada ljudi nije želelo da žurka prestane, te je đuskanje i uživanje nastavljeno.

Na Fire Stageu veče su otvorili Kid Kimi i Monosaharid, a zatim se na bini pojavio zagrebački di-džej Jan Kincl. Potpuno iznenađenje i pometnju napravili su Paranoid London, posle kojih je Elen Ejlijen oduvala publiku pred sobom. Ona se zahvalila svima koji su učinili da se oseća kao kod kuće i odmah svoje oduševljenje podelila na društvenim mrežama. Zvezda večeri bio je Ben Klok, koji je na ovogodišnjim izdanju Lovefesta imao jedan od najbolji nastupa do sada. Sa neverovatnom energijom i uz krcat Fire Stage drugu noć zatvorili su Zenker braders.

Energy Stage doživeo je i svoju drugu magičnu noć, u okviru koje su od domaćih imena nastupili Kapetan Esid, SMT#NG, kao i Manjane & Fili P. Potpuno iznenađenje bio je australijski di-džej Tornado Valas, a najveća zvezda večeri bio je Fil Viks. Noć na Vinil bini zatvorili su Gilerc i Bi Gud, a energija je bila takva da je publika samo želela još.Kao i prethodnih godina, petak je bio rezervisan za hip-hop, a na Live bini nastupili su fantastični Edo Majka, Marčelo, Iskaz, Stereo Banana, kao i kontroverzna Mimi Mercedez, koja je tokom svog nastupa apsolutno vladala binom i publikom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track