(FOTO) BIZARNA IDILA: Najčudniji holivudski par je u stabilnom braku već 23 godine
Foto: Profimedia

Kontroverzni

(FOTO) BIZARNA IDILA: Najčudniji holivudski par je u stabilnom braku već 23 godine

Pop kultura -

Nijedan brak u Holivudu ne može se smatrati ”normalnim”, s obzirom na ogromnu pažnju javnosti, ali jedan se izdvojio po brojnim kontroverzama.

Bračni život Džona Travolte i Keli Preston smatra se za najčudniji u Holivudu. Američki tabloid ”Star” objavio je niz bizarnih priča o poznatom paru koje su otkrili njihovi prijatelji. Travolta i Keli život su posvetili sajetnologiji i ona im je važan deo života. Prijatelji Džona i Keli otkrili su da oni imaju veoma zanimljive seksualne fantazije. Travoltina supruga se često hvali onim što rade u krevetu.

“Džon obožava da upražnjava seks s Keli kad je ona kostimirana kao stjuardesu, a on kao pilot. Zahteva da ga zove ‘kapetane’”, otkrio je izvor.

Kad je imao 22 godine Travolta je bio vezi sa 20 godina starijom koleginicom. Istovremeno, Keli je bila u vezi sa Čarlijem Šinom, ali ga je ostavila, pošto ju je slučano upucao u ruku.

Džon je nekoliko puta bio u centru gej skandala u raznim tabloidima širom sveta. Neimenovani fizioterapeut otpužio je Travoltu da mu je nudio novac u zamenu za seks, a onda je objavljena fotografija na kojoj se ljubi sa obezbeđenjem. Godinama postoji trač u Holivudu da je Džon već tri decenije u vezi sa glumcem Tomom Kruzom.

Svako pojavljivanje para u javnosti obično bude propraćeno podsmehom jer mnogi smatraju da je Keli samo paravan za Travoltinu homoseksualnost, iako su u braku već 23 godine i imaju dvoje dece. Njihov najstariji sin Džet je preminuo 2009. godine.

(Net.hr/24sata/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track