Najnovije vesti

(FOTO) SVI ZNAJU MUŽA SLOBODE MIĆALOVIĆ: A ovaj muškarac se zabavljao s NJOM pre VOJE, pa je ostavio i vratio se svojoj NAJVEĆOJ LJUBAVI!
Foto: Dragan Kadić

LJUBAVNA PRIČA ZA FILM

(FOTO) SVI ZNAJU MUŽA SLOBODE MIĆALOVIĆ: A ovaj muškarac se zabavljao s NJOM pre VOJE, pa je ostavio i vratio se svojoj NAJVEĆOJ LJUBAVI!

Pop kultura

Ljubavna priča glumice Milene Vasić može da poslužio kao scenario za romatnični film. U mladosti su se ona i njen sadašnji suprug Jug Radivojević mnogo voleli, a onda su se razišli. Svako je krenuo svojim putem.

On se oženio, a ona udala. Međutim, sudbina je htela da se oni ponovo sretnu.

"Milena i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju. Onda se ona udala, a ja sam se oženio, pa je Milena dobila Lanu i Nikolu, a ja sina Vuka. Nakon što smo oboje izašli iz zajednica, opet smo se sastali i krunisali brak sinom Lavom. Rekli smo našoj deci: "Jednom smo izgubili jedno drugo, bilo bi glupo da se opet desi." Lepo su to prihvatili, pa trajemo kao složna porodica", rekao je ranije u jednom intervjuu reditelj Jug Radivojević.

foto: Aleksandar Jovanović

Milena Vasić i Jug Radivojević su tajno venčali početkom decembra 2014. godine. Kum na venčanju bio im je glumac Milan Vasić, a mladoj i mladoženji sve vreme osmeh nije silazio s lica. Milena je jedna od retkih glumica koja je priznala da je imala estetske operacije na sebi.

Inače, u jednom periodu života Jug je bio u vezi i sa glumicom Slobodom Mićalović, a o svojoj nekadašnjoj ljubavi je u jednom intervjuu rekao:

foto: Dragana Udovičić

"Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima".

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Blic/Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIKADA NIJE BILA OVOLIKO SEKSI: Sloboda Mićalović totalno promenila imidž, fanovi lude za novim snimkom!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...