PAMTIMO JE KAO ANKU IZ OTVORENIH VRATA, UDATA JE ZA ČUVENOG GLUMCA KOJI JE 23 GODINE STARIJI OD NJE: Evo kako danas izgleda i čime bavi! A  ZNATE LI ČIJA JE ONA ĆERKA
Foto: Printscreen

OTAC JOJ JE POZNATI PISAC

PAMTIMO JE KAO ANKU IZ OTVORENIH VRATA, UDATA JE ZA ČUVENOG GLUMCA KOJI JE 23 GODINE STARIJI OD NJE: Evo kako danas izgleda i čime bavi! A ZNATE LI ČIJA JE ONA ĆERKA

Pop kultura -

Glumica Milica Mihajlović u svetu glume je 28 godina. Iza nje su brojne uloge, a publici je ostala najupečatljivija kao Anka Crnotravka u seriji "Otvorena vrata".

Lik Anke sa čuvenim hitom "Komšija" koji je tumačila Milica toliko je bio upečatljiv i publika ga se rado sećala, te je dobila priliku da ovaj lik ponovi i u nastavku serije 2013. godine.

foto: Dragana Udovičić

Milica je ćerka Dragoslava Mihajlovića, autora romana "Kad su cvetale tikve" po kojem je rađena i pozorišna predstava.

foto: Zorana Jevtić

Osim u seriji "Otvorena vrata", publika je imala priliku da gleda Milicu i u serijama "Vojna akademija i "Sinđelići".

Ništa manje zanimljiv nije ni Miličin privatan život, te je svima privukao pažnju njen brak sa legendarnim glumcem Vojom Brajovićem, koji je od nje stariji 23 godine.

foto: Aleksandar Jovanović

Par se venčao 2002. godine, a iz njihove ljubavi rodio se sin Relja.

Pre braka sa Milicom Voja je bio oženjen Ljiljanom, koju je glumac pre braka poznavao dugi niz godina. Sa njom ima ćerku Iskru, koja se bavi glumom, i sina Vukotu koji je poznati maneken.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track