Najnovije vesti

SA 16 JE OTIŠLA U VOJSKU! Krila se ispod mrtvaka da je ne bi ubili: Mila Jovović otkrila detalje iz života koje NIKO nije znao do sad! (FOTO)
Foto: Instagram screenshot

RASPAMETILA

SA 16 JE OTIŠLA U VOJSKU! Krila se ispod mrtvaka da je ne bi ubili: Mila Jovović otkrila detalje iz života koje NIKO nije znao do sad! (FOTO)

Pop kultura

Mila Jovović na Dan pobede prisetila se bake, te odlučila da u njenu čast podeli malo poznatu priču iz njenog života. Tatiana Ivanovna, kako joj je bilo ime, bila je medicinska sestra tokom Drugog svetskog rata.

Kasnije, dvoje dece podigla je sama.

Nekoliko meseci pre smrti, Mila ju je svakodnevno izvodila u šetnje i pričala sa njom, pa kroz životne priče koje je sa njom delila, Mila je sve više postajala svesna šta ju je sve za života snašlo. Kako kaže, pamtiće je kao fantastičnu ženu.

"Sa 16 godina otišla je u vojsku i kao medicinska sestra domogla se Berlina. Spasavala je živote, a i svoj jedva, tako što se krila ispd tela nastradalih. Ova devojčica imala je težak život, svakodnevno se susretala sa smrću. Kada se vratila započela je novi život, gradila ga je od nule, a dvoje dece podizala je kao samohrani roditelj. Uvek ću pamtiti kakva je fantastična žena ona bila. Imala sam sreće da budem sa njom u mesecima pre negpo što je umrla. Izvodila sam je u šetnje, a bila je u kolicima. Svaki dan bi pričale o njenom životu. Ti trenuci su mi dragoceni. Volim te, mnogo nam nedostaješ", poručila je Mila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...