KAMERON BOJS JE MLAD IZGUBIO ŽIVOT, A OVO SU NJEGOVE KOLEGE SA SLIČNOM SUDBINOM! Nisu imali mnogo vremena, ali su ostavili TRAG u svetu GLUME! (VIDEO)
Foto: Printskrin

BILI SU SAMO DECA

KAMERON BOJS JE MLAD IZGUBIO ŽIVOT, A OVO SU NJEGOVE KOLEGE SA SLIČNOM SUDBINOM! Nisu imali mnogo vremena, ali su ostavili TRAG u svetu GLUME! (VIDEO)

Pop kultura -

Diznijeva zvezda Kameron Bojs tragično je preminuo nakon što je imao napad pre nekoliko dana u 20 godini. Nažalost, on nije bio jedina dečja zvezda koja je tako rano izgubila život.

foto: Profimedia

Rob Noks, koji je glumio u filmu "Hari Poter i polukrvni princ" lik Markusa Belbija, ubijen je kada je imao samo 18 godina, kada je pokušao da odbrani svog brata Džejmija.

foto: Printskrin

Sojer Sviten, koji je slavu stekao igrajući u seriji "Svi vole Rejmonda", izvršio je samoubistvo kada je imao 19 godina ispred porodične kuće u Teksasu. On je doživeo nervni slom, a navodno su mu krvi našli kanabis.

Zvezda filma "Poltragajst" Heder O Rurk preminula je nakon što je imala problema sa blokadom debelog creva. Tokom operacija doživela je sepsu i srčani udar, a imala je samo 12 godina.

foto: Printskrin

Džudit Barsi mogli smo da gledamo u filmu "Ajkula", a tragično je nastradala kada ju je pijani ubio zajedno sa njenom majkom. Imala je 10 godina kada je izgubila život.

foto: Printskrin

Maja Lecia Nejlor bila je dečja zvezda BBC-ija i preminula je sa 16 godina kada se samo srušila na zemlju. Uzrok smrti nije poznat.

foto: Printskrin

Mišel Tomas igrala je Džastin Filips u seriji "Kozbi šou", a 1997. godine dijagnostifikovan je redak oblik stomačnog raka. Doktori su uspešno otklonili tumor, koji se nažalost vratio godinu dana kasnije. Preminula je kada je imala 30 godina.

Mejtu Garber je bio zvezda filma "Meri Popins". Igrao je dečaka Majkla Benksa, a iz glume se povukao kada je imao 10 godina. Dok je boravio u Indiji, zarazio se hepatitisom 1976. godine, a preminuo je godinu dana kasnije 1977. Imao je 21. godinu. Njegov brat je demantovao navode da se zarazio od hepatitisa preko droge, već verovatno kada je konzumirao meso.

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track